Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatrul
Categorie: APH Cultural

 

• Teatrul „Toma Caragiu” ne oferă, în această săptămână, o comedie clasică, iar pe scena teatrului de animație revin personaje simbol, iubite de cei mici.
• Asociația culturală Didascalia ne propune o seară de bună dispoziție, cu o piesă semnată de celebrul Nicollo Machiaveli.

În această săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești este gazda unei comedii clasice, produsă de Asociația culturală Didascalia: „Mătrăguna”, după o operă semnată de celebrul Nicollo Machiavelli și regizată de Vicinius Tomescu.
La Teatrul de Animație revine pe scenă Peter Pan, iubitul personaj-simbol al copilăriei eterne.

Joi, 10 noiembrie, la orele 10.15 și 12.30, vineri, 11 noiembrie, de la ora 18.00 și duminică, 13 noiembrie, de la orele 10.30 și 12.00, în sala Teatrului de Animație, ne reîntâlnim cu „Peter Pan”. Iubitul personaj pornește în zbor din minunata țară Niciunde, spre inimile copiilor nerăbdători să îi cunoască aventurile. Aprigul căpitan Hook dorește să cucerească acest tărâm magic, însă, cu ajutorul zânei Clopoțica, al lui Wendy și al tuturor prietenilor săi, Peter Pan va reuși să iasă biruitor.

CITEȘTE ȘI: Spectacol SOLD OUT în deschiderea Festivalului de Teatru “Toma Caragiu” Ploiești

Sâmbătă, 12 noiembrie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne pregătim de râs la „Mătrăguna”. Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești este gazda unei comedii clasice, după o operă semnată de celebrul Nicollo Machiavelli și regizată de Vinicius Tomescu. Intriga piesei pornește de la intențiile pasionale ale lui Calimaco, sosit de la Paris, secondat de Siro, servitorul aghiotant care îl acoperă și îl susține în aventurile amoroase clandestine, pentru a o cuceri pe Lucrezia, soția magistrului florentin Nicia. Un arivist ingenios pe nume Ligurio speculează momentul, reușind în mod abil să creeze o rețea de minciuni în care vor cădea pe rând pradă, precum insectele într-o pânză de păianjen, preotul Timoteo, Nicia și Sostrata, mama Lucreziei.

Biletele pot fi achizitionate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea Program spectacole.
Foto: Teatrul Toma Caragiu Ploiești – Alin Zelenco

CITEȘTE ȘI: Festivalul Internațional de Teatru “Toma Caragiu”. Biletele pentru spectacolele următoarei ediții au fost puse în vânzare

 

Back To Top