Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cor filarmonica
Categorie: APH Cultural

 

• Concert extraordinar, luni seara, la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești.
• Corul Academic, condus de dirijorul Eduard Dinu, ne propune o călătorie memorabilă în lumea muzicii contemporane.

După ce, în weekend, Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu” a fost invitat să intoneze Imnul României și să susțină un scurt recital la Festivitatea de premiere a Campionatului Național de Junioare și Senioare - Cupa României, organizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică, pentru ca, la finalul recitalului, dirijorul Eduard Dinu alături de viceprimarul Daniel Nicodim și de Președintele Federației de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, să înmâneze medaliile concurentelor, luni seara interpreții ne propun un concert extraordinar.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL PLOIEȘTI. Ce vedem la „Toma Caragiu” în această săptămână

De la ora 19.00, în sala „Ion Baciu” de la Filarmonica Ploiești, mergem într-o călătorie memorabilă în lumea muzicii contemporane, unde armoniile specifice genului vor fi îmbinate cu elemente din sfera artei vizuale. Concertul este o abordare autentică a cântului coral, în care își mai dau concursul Cristina Ionescu (pian) și Relu Despa (percuție).

Biletele, în valoare de 30 lei (întreg), 20 lei (pensionari) și 10 lei (elevi si studenți) pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii sau online AICI
Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de AICI

CITEȘTE ȘI: Mesajul viceprimarului Dan Nicodim, după încheierea Ploiești Jazz Festival: „O ediție memorabilă”

 

 

Back To Top