Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Toma caragiu festival
Categorie: APH Cultural

 

• Cea de-a treia zi a Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu” continuă, joi, cu o lansare de carte și două reprezentații sold out.
• Pe scena Teatrului vedem „Omul care aduce ploaia”, iar pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Ploiești se joacă „Desculț în parc”.
• Află mai jos toate detaliile.

În cea de-a treia zi a Festivalului Internațional „Toma Caragiu” de la Ploiești, după lansarea unui roman interesant, ne întâlnim cu actorii Teatrului „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, într-un „spectacol despre oameni simpli care au nevoie de speranță”, așa cum spune regizorul Vlad Cristache, dar și cu artiștii Teatrului de Comedie București, într-o poveste de dragoste cu multe provocări.

AFLĂ DE AICI: Totul despre Festivalul de Teatru! Directorul Teatrului Toma Caragiu, Mihaela Rus, la Actualitatea LIVE

Lansare de carte: „Diversiune în eter”, de Radu Dinulescu - ora 18.00, foaierul Teatrului „Toma Caragiu”

„În general, un roman povestește despre unele lucruri care s-au petrecut în realitate și despre multe altele care sunt inventate, fictive. Această carte conține multe lucruri reale, care aș fi vrut să fie fictive... și mai ales multe lucruri fictive pe care le-aș fi vrut reale…

diversiune in eter
Galați 1966 - 1070, se construiește Combinatul Siderurgic, adolescenții descoperă sexul și „Metronomul” lui Cornel Chiriac, la țară se mai crede în Dumnezeu și la oraș se defilează, Americanii ajung cu Apollo 11 pe lună și rușii cu tancurile în Praga, Securitatea ne fugărește cu mitologica „Volgă neagră”, Ceaușescu taie panglici și aruncă la fier vechi Buick-ul lui Dej, mai învățăm încă rusa la școală, iar eu, în zilele noastre, mă întâlnesc cu protagoniștii romanului meu, unii încă în viață, cu alții comunic metafizic, care mă conving că, în esență, după 55 de ani... totul este la fel...”, spune autorul volumului, Radu Dinulescu.

Spectacolul „Omul care aduce ploaia” - ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”

„Omul care aduce ploaia”, de N. Richard Nash, în regia Vlad Cristache, este o producție a Teatrului „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, o piesă pentru suflet, transpusă scenic și cinematografic în repetate rânduri.

omul care aduce ploaia
Acțiunea piesei are loc la ferma familiei Curry dintr-un orășel din vestul Statelor Unite ale Americii, în epoca Marii Depresiuni.
Seceta pustiește recoltele și sufletele oamenilor de prea multă vreme. Apariția lui Bill Starbuck, personaj simbolic, care promite aducerea ploii în schimbul a 100 de dolari, declanșează o serie de evenimente neprevăzute, care o fac pe Lizzie Curry, cea care are grijă de ferma familiei, de frații Noah și Jim, și de tatăl ei, să se privească pe sine însăși într-o lumină nouă.
Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Piesa „Desculț în parc” - ora 20.00, Casa de Cultură a Sindicatelor

O producție a Teatrului de Comedie București, în regia artistică a lui Mihai Bendeac, „Desculț în parc”, de Neil Simon, este o poveste de dragoste neobișnuită, cu mult umor adus pe scenă de Anca Dinicu, Mihai Bendeac, Mihaela Teleoacă, George Mihăiță, Șerban Georgevici și Matei Arvunescu.

descult in parc
Corie și Paul, proaspăt căsătoriți, se mută într-un apartament de la ultimul etaj al unui imobil din New York City. Corie este încântată de pasul făcut și optimistă în privința viitorului lor împreună, în vreme ce Paul este mereu îngrijorat din pricina diverselor defecte ale apartamentului, precum și de excentricitatea vecinului lor Velasco. Timp de patru zile, cuplul învață să se confrunte cu provocările obișnuite ale vieții și caută modalități prin care să le trateze cu mai multă lejeritate. Cum ar fi, de exemplu, să alergi „desculț prin parc”. O comedie nouă, savuroasă, la Festivalul Internațional de Teatru „Toma Caragiu” Ploiești.

Foto: Marian Adochiței, Mihnea Irimia

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA. Remus Azoiței cântă pe o vioară Gagliano, din 1740

Back To Top