Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

expoziția Lumea adâncurilor în bijuterii
Categorie: APH Cultural

 

• Intitulată „Lumea adâncurilor în bijuterii”, expoziția este cu siguranță una inedită, pe care care doamnele și domnișoarele o vor aprecia.
• Vom afla cum sunt folosite florile de mină, dar și coralii, scoicile și melcii în confecționarea celor mai frumoase accesorii.

Deschisă cu ocazia zilei de 1 martie la Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, expoziția „Lumea adâncurilor în bijuterii“ este o surpriză plăcută în prag de primăvară.

expoziția Lumea adâncurilor în bijuterii

Realizată în cadrul programului „Natura, o lume fantastică”, expoziția prezintă utilizarea bogățiilor din adâncul pământului - flori de mină, cât și cele din adâncul oceanelor - corali, moluște, în realizarea de bijuterii.

Sunt etalate în cadrul expoziției eșantioane din colecția de mineralogie - flori de mină, cristale cu calități estetice deosebite și bijuterii realizate din aceste creații ale naturii, dar și piese din colecția de corali și moluște – piese exotice într-o gamă variată de forme și culori care sunt transformate de artiști în podoabe.

Nu lipsesc cristalele, geodele, pietrele semiprețioase, dar nici cele mai interesante bijuterii. Doamnele și domnișoarele se pot inspira în ceea ce privește podoabele. Cercei, brățări, coliere, pandantive, realizate cu migală din mărgele naturale, scoici, melci și alte materiale naturale. Florile de mină și coralii sunt la mare apreciere, iar formele și culorile lor sunt, cu siguranță, la fel de fascinante ca toate creațiile expuse.

Expoziția va fi deschisă în perioada 1 martie – 31 martie, la sediul Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova din incinta Palatului Culturii.

CITEȘTE ȘI: CADOURI GARANTATE LA AFI PLOIEȘTI!

Back To Top