Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatrul Mori odată, tomna caragiu, spectacole teatru
Categorie: APH Cultural

• Sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 18.30, Teatrul „Toma Caragiu” invită iubitorii artei, în sala teatrului, la premiera spectacolului „Mori odată!”, de Billy Van Zandt și Jane Milmore.
• Este cea mai recentă producție din repertoriul secției Teatrul de Revistă Majestic, un spectacol care binedispune, alături de alte reprezentații consacrate ale teatrului din Ploiești.

În această săptămână, teatrul ploieștean ne propune momente care ne vor binedispune și în care vom deveni părtași ai elucidării mai multor situații misterioase care apar pe o scenă de teatru, vom călători în timp, ajungând până în perioada de glorie a Micului Paris, pentru a cunoaște o poveste de dragoste devenită legendă, vom învăța cum iubirea poate schimba totul și cât de important este să privim dincolo de aspectul exterior.

 CITEȘTE ȘI: PRESELECȚIILE PENTRU FESTIVALUL CASTANILOR SE ÎNCHEIE PE 24 SEPTEMBRIE

Sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, suntem invitați la premiera „Mori odată!”, o nouă producție plină de suspans. Este o comedie care îmbină elemente de mister, intrigă polițistă și farsă, ce explorează cu umor unele dintre fațetele mai puțin cunoscute ale scenei și dinamica din spatele cortinei, dezvăluind atât procesul creativ, cât și dramele personale care se desfășoară în culise, evidențiind conflictele, pasiunile și orgoliile ce pot apărea în timpul pregătirilor pentru un nou spectacol. Pe măsură ce evenimentele din piesă se contopesc cu cele din realitate, întregul cadru devine tot mai tensionat, iar membrii echipei ajung să fie implicați într-o cursă contracronometru pentru a rezolva un caz și pentru a-și salva viețile, asigurând, astfel, continuarea spectacolului.
Regia și traducerea sunt semnate de Teodora Petre. Aflată la prima colaborare cu Teatrul „Toma Caragiu”, Teodora Petre, tânără regizoare considerată unul dintre cele mai promițătoare nume al noii generații de creatori, a montat deja pe scenele unor importante teatre din București, spectacolele sale fiind primite cu entuziasm de către public și câștigând aprecierea criticii de specialitate.
Scenografia și light designul au fost realizate de Ioana Pashca, iar muzica a fost compusă de Cezar Antal.
Din distribuție fac parte: George Liviu Frîncu, Cosmin Șofron, Dragoș-Maxim Galbăn, Ioan Batinaș, Dana Vulc, Paul Niculae, Robert Oprea, Manuela Alionte Frîncu, Mihaela Duțu, Marian Despina.

Atmosfera efervescentă continuă duminică, 17 septembrie, de la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma caragiu”, cu spectacolul „Zaraza”. Luminile Bucureștiului interbelic, cu istoriile sale care au dăinuit până în zilele noastre și povestea unei iubiri imposibile, cea a frumoasei Zaraza, sunt aduse în prim-plan de către artiștii Teatrului de Revistă Majestic, sub îndrumarea regizorală a lui Răzvan Mazilu.

Cei mai mici spectatori sunt invitați duminică, 17 septembrie, la ora 11.00, în sala Teatrului de Animație Imaginario, la spectacolul „Frumoasa și Bestia”. Este o adaptare a binecunoscutei povești scrise de Charles Perrault, îndrăgită de generații întregi de spectatori, care urmărește aventurile lui Belle, în încercarea de a-și salva tatăl de temuta Bestie, de care ajunge să se îndrăgostească, rupând astfel vraja care ținea captiv un prinț într-o înfătișare de fiară.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, tel. 0244 522 774, sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

CITEȘTE ȘI: ZILELE EUROPENE ALE PATRIMONIULUI (ZEP): CE POȚI VEDEA LA MUZEUL DE ISTORIE

Back To Top