Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Concursul Național de Scurte Povestiri cu temă istorică intitulat ,,Vreau să povestesc”
Categorie: APH Cultural

• Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova lansează Concursul Național de Scurte Povestiri cu temă istorică intitulat ,,Vreau să povestesc’’, ediția a III-a, în rândul elevilor din clasele I-XII.
• Competiția are ca scop stimularea interesului pentru istorie, precum și dezvoltarea creativității și imaginației tinerei generații.

Concursul are ca obiectiv scrierea unor scurte povestiri, având ca inspirație personalitățile și momentele care au marcat istoria României.

Participanții pot înscrie în competiție o singură povestire, creație originală, alături de datele de identificare (nume, prenume, clasă, școală/liceu), precum și numele, prenumele și numărul de telefon al unui părinte sau tutore legal. Nu sunt acceptate biografii de personalități, cronologii și povești inspirate din texte publicate.

 CITEȘTE ȘI: „MORI ODATĂ!”, UN NOU SPECTACOL LA TEATRUL „TOMA CARAGIU”, DIN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

Organizatorul poate refuza lucrări înscrise în concursul de scurte povestiri, dacă acestea nu se încadrează în cerințele impuse.

Juriul este format din cinci persoane: Ștefania Dinu, dir. adj. Muzeul Național Cotroceni, București, prof. Dumitru Botoș, Târgu Mureș, Elena Butunoi, prof. dr. psiholog la Colegiul Național ,,Ion Luca Caragiale’’, Ploiești, Aurelia Mihaela Banu, prof. Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu’’ Ploiești și Amalia Daniela Nicoară, șef Birou Istorie la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova.

Cei pasionați de scris pot trimite creațiile în perioada 2 octombrie – 10 noiembrie 2023, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Organizatorul va anunța câștigătorii pe data de 07 decembrie 2023 prin canalele de social-media ale muzeului și prin intermediul partenerilor media.

Participanții la Concursul Național de Scurte Povestiri cu temă istorică intitulat ,,Vreau să povestesc” își asumă răspunderea pentru, textele și ideile prezentate în povestirile înscrise în cadrul concursului, în concordanță cu legile privind drepturile de autor și de proprietate intelectuală.

Pentru detalii, Regulamentul Concursului poate fi consultat pe platformele Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova AICI și AICI.

concurs Vreau sa povestesc afiș

CITEȘTE ȘI: PRESELECȚIILE PENTRU FESTIVALUL CASTANILOR SE ÎNCHEIE PE 24 SEPTEMBRIE

Back To Top