Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Festivalul de Teatru Toma Caragiu
Categorie: APH Cultural

 

• În perioada 7 -12 noiembrie s-a desfășurat cea de-a XIII ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu”, eveniment organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești.
• Iubitorii de teatru s-au bucurat de o varietate de spectacole fascinante.

Pe parcursul celor șase zile, orașul a vibrat sub semnul emoției, taletului, inspirației și al creativității, iar publicul a urmarit spectacole remercabile, din repertoriul unor teatre de renume din țară, atât de stat, cât și din mediul independent. De asemenea, această ediție a festivalului a continuat demersul de a prezenta comunității locale și producții teatrale din străinătate, la Ploiești fiind prezente creații artistice ale unor companii din Franța, Italia și Republica Moldova.

VEZI AICI IMAGINI LIVE APH DIN SPECTACOLUL RED WORLD 

Spectatorii au avut ocazia să se bucure de interpretarea unor actori consacrați ai scenei româneaști, Mariana Mihuț, Marcel Iureș, Tudor Chirilă, Florin Piersic Jr., Marius Bodochi, Ana Ciontea, Mihaela Teleoacă, Mirela Zeța, Adrian Nour, dar și de a descoperi tinere talente ale noilor generații de creatori de teatru.

Locațiile în care au putut fi urmărite cele 20 de evenimente incluse în programul festivalului - 12 spectacole, două concerte, trei reprezentații stradale, două lansări de carte și o expoziție de fotografie de teatru semnată Miriam Dumitrescu - au fost dintre cele mai diverse, de la sala și foaierul Teatrului „Toma Caragiu”, sala Teatrului de Animație Imaginario sau a Casei de Cultură a Sindicatelor, până la showroomurile Proleasing Motor și Eurial Ploiești, Berăria Curtea Berarilor și zona pietonală din apropierea Teatrului „Toma Caragiu”.

CITEȘTE ȘI: LANSARE DE CARTE: „A FI RELIGIOS ȘI A FI CREȘTIN. O PERSPECTIVĂ DUHOVNICEASCĂ”, UN NOU VOLUM AL JURNALISTULUI FLORIN MANOLE

Încheierea festivalului a fost una de sărbătoare, voluntarii ediției din acest an a Festivalului, coordonați de actrița Ioana Farcaș, prezentând un flashmob antrenant.

LIVE APH LA FESTIVALUL DE TEATRU: LANSARE DE CARTE „CONFRERIA TROPICANA” DE RADU DINULESCU

„Ne-am propus ca, prin intermediul acestui festival, să oferim iubitorilor de teatru oportunitatea întâlnirii cu universul variat al interpretării artistice, cu povești, personaje și lumi fascinante, aduse pe scenă cu fiecare nouă reprezentație.
Le mulțumim echipelor artistice și tehnice ale teatrelor și companiilor care au răspuns invitației noastre pentru dăruirea pe care au dovedit-o, precum și publicului, pentru prezența și aplauzele călduroase cu a răsplătit artiștii la finalul fiecărei reprezentații.
Mulțumirile noastre se îndreaptă, de asemenea, către sponsorii și partenerii care au susținut această ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu”, contribuind astfel la succesul și diversitatea sa.
Ne bucurăm că am putut împărtăși experiența fascinantă a unei noi ediții a acestui eveniment cu toți cei care ne-au fost alături și vă așteptăm, în continuare, în sălile de spectacol!”, transmit reprezentanții teatrului „Toma Caragiu” Ploiești.

GALERIE FOTO Festivalul de teatru Toma Caragiu

Vrabia

Carillon

Revizorul

red world

Lapte

Credit foto: Cristi Cimpeanu Photography 

CITEȘTE ȘI: FOTO&VIDEO „IMPERFECT”: EMOȚIE ȘI PASIUNE ÎNTR-UN NOU CONCEPT RADU ARNĂUTU

Back To Top