Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Concurs Casa de Cultură Brâncuși aproape de infinit
Categorie: APH Cultural

 

• Ziua de 19 februarie a fost celebrată ca sărbătoare națională sub numele de „Ziua Brâncuși” începând cu anul 2016.
• În acest sens, pentru a marca data de 19 februarie, Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 12-20 februarie 2024, concursul de creație și cultură generală „Brâncuşi – aproape de infinit”.

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti derulează o serie de proiecte în care obiectivele propuse sunt cele de a facilita schimburile culturale şi educaţionale între diferite asociaţii și/sau instituţii de cultură şi de învăţământ.

Ziua de 19 februarie a fost celebrată ca sărbătoare națională sub numele de „Ziua Brâncuși” începând cu anul 2016.
Pentru a marca data de 19 februarie, Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 12-20 februarie 2024, concursul de creație și cultură generală „Brâncuşi – aproape de infinit” în școlile și liceele din Ploiești, la clasele V-VIII, în afara orelor de curs.

CITEȘTE ȘI: ATLETUL PLOIEȘTEAN MIHAI MILITARU, MEDALIAT LA NAȚIONALELE DE SALĂ

Concursul „Brâncuși – aproape de infinit” are două secțiuni

I. Secțiunea „Cultură generală”: elevii se vor pregăti cu informații de cultură generală despre viața și opera lui Constantin Brâncuși, se vor organiza în echipe și vor completa un chestionar. Fiecare răspuns va fi cotat cu un punct. Profesorul va corecta aceste chestionare, iar echipa care obține punctajul cel mai mare va fi desemnată caștigătoare.

II. Secțiunea „Creativitate”: elevii vor executa lucrări de grafică inspirate de operele lui Constantin Brâncuși. Pe fiecare lucrare, în partea dreaptă jos, se va trece numele elevului, clasa și școala. Lucrarea cea mai elocventă va fi desemnată câștigătoare de către profesor.

Profesorul va întocmi un proces-verbal în care se va specifica numele activității, școala, clasa și echipa câștigătoare (numele tuturor elevilor echipei câștigătoare) precum și numele elevului care a realizat cea mai bună lucrare grafică. La acesta se va atașa poza chestionarului câștigător și poza lucrării (format jpeg sau scan pdf). Toate documentele se vor trimite pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Proiectul se află sub egida programului Ploiești #LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024.

Toate detaliile despre concurs AICI.

Concurs Casa de Cultură Brâncuși aproape de infinit afiș

CITEȘTE ȘI: DOSAR PENAL, LA CÂMPINA, DUPĂ CE O ADOLESCENTĂ A FOST BĂTUTĂ DE O ALTĂ MINORĂ, PE O TERASĂ DIN MUNICIPIU

Back To Top