Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Angelina Jolie si tatuajele
Categorie: APH Cultural

Câteva fotografii ale Angelinei Jolie realizate în Elveţia ne-au dezvăluit că are tatuată pe burtă o frază în limba latină care spune quod me nutrit me destruit (ceea ce mă hrăneşte mă distruge).

Sarcina avansată a actriţei scotea în evidenţă şi mai mult această sentinţă ce ne poate face să ne temem de ceea ce poate fi mai rău (asta în cazul în care nu hotăram să ne alimentam exclusiv cu frunze de salată ecologică...). Adicţia tatoo a Angelinei (trupul său pare o stranie hartă) rezultă bolnăvicioasă până într-acolo că acumulează treisprezece inscripţii gravate. De fapt epiderma ei pare a fi foarte asemănătoare cu jurnalul ei intim, chiar dacă unele pagini au fost şterse (omagiile la adresa fostului soţ, Billy Bob Thornton, care au dispărut de pe piele). Concret, această mostră de amor pentru Thornton era dublă având în vedere că prea iubitul nume era tatuat pe umărul stâng şi pe labia vaginală dreaptă. De altfel, Angelina a mărturisit că îndepărtarea lui Billy din acel foarte intim loc a fost mult mai dureroasă decât divorţul în sine, şi nu e nevoie de prea multă imaginaţie ca să o credem. 

Dragonul din regiunea lombară

Printre tatuajele ce au convertit pielea actriţei într-o mapa mundi se remarcă imaginea unui tigru şi alta ce înfăţişează un dragon, ambele în regiunea lombară (două canale de recepţie a forţei şi bogăţiei), imagini ce au fost binecuvântate de marele maestru Sompong Kamphai (?!). Tot pe spate mai etalează: cele cinci coloane ale scrierii Jemer "care aportează sănătate şi noroc"; fraza în limba engleză cunoaşte-ţi drepturile; două simboluri tribale indiene ce semnifică "o fereastră deschisă"; o inscripţie a cuvântului arab ilazima (nivel de bogăţie) şi chiar un micuţ pătrat de semnificaţie incertă. Pe şold se poate vedea (şi chiar dacă nu se vede, se ştie că este acolo) o mare cruce de culoare neagră. Pe braţul stâng prezintă o ideogramă chinezească pe care şi-a tatuat-o într-o perioadă în care fratele ei era foarte bolnav. 

Rugăciune pentru cei... ce sunt înlănţuiţi

Pe antebraţ este imprimată fraza lui Tennesse Williams rugăciune pentru cei cu inima sălbatică ce sunt înlănţuiţi (sau cam aşa ceva). Un alt tatuaj, poate cel mai particular, este acela cu coordonatele de latitudine şi longitudine ale locurilor unde s-au născut fiii săi Maddox, Zahara, Shiloh şi Pax. Numărul 13 desenat în cifre romane pe partea interioară a braţului aminteşte totalul tatuajelor gravate.
Biografiile relatează că Angelina a început să se tatueze în semn de protest împotriva pretenţiilor paterne, însă fără îndoială a prins gustul acelor având în vedere că la cele treisprezece expuse se sumează alte şase eliminate de-a lungul timpului pe motiv că reprezentau etape rezolvate şi încheiate. 

Stampe şi pluş

Văzută aşa, această practică nu poate fi considerată ca un gest contestatar, nici măcar la modă în cazul Angelinei Jolie, ci doar o manieră de a se recunoaşte în simboluri şi fraze care fac parte din viaţa ei, îi conferă siguranţă, o ancorează în lume şi îi dau forţă.
Ea, care a fost de atâtea ori personaj de ficţiune, are nevoie să se agaţe de aceste stampe în propria piele aşa cum alţii o fac cu ursuleţul de pluş. Singura problemă este aceea că adesea tabla rămâne fără spaţiu pentru atâta cretă.

Back To Top