Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

diicot mascati perchezitiiÎn ziua în care procurorii DNA Ploieşti au controlat acte din cadrul departamentului de Achiziţii Publice a CJ Prahova, au avut loc descinderi paralele la câteva firme abonate, alături de Star T&D, la bugetul judeţean.

Oamenii legii ar fi percheziţionat, în timpul controlului de la CJ Prahova, de unde au ridicat cutii întregi cu documente, şi sediile societăţilor CAST Băneşti şi CONI.

Din informaţiile noastre, cutiile cu documente care ar fi conţinut numai acte legate de achiziţiile pentru deszăpezirea drumurilor judeţene - aşa cum a informat presa locală în ziua descinderii - ar cuprinde şi alte tipuri de achiziţii, cum ar fi asfaltările şi alte tipuri de lucrări de infrastructură. De asemenea, se pare că în atenţia procurorilor ar fi şi contracte cu unele primării din Prahova, nu numai contractele avute de firme cu consiliul judeţean. Revenim cu informaţii

 

Back To Top