Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

sorin-ovidiu-vintu 2Sorin Ovidiu Vîntu a reintrat, vineri, în posesia postului de televiziune Realitatea TV ca urmare a unei decizii definitive și irevocabile a Curții de Apel București, a confirmat SOV, în exclusivitate, pentru jurnaliştii de la cotidianul.ro.

Completul de trei judecători al Curții de Apel București a reintrodus, practic, firma ELBA HOLD - controlată de familia Vîntu - ca acționar majoritar al societății PSV Company cea care, la rândul ei, este principala creditoare a SC Realitatea Media SA (aflată în insolvență), operatorul principal al postului de televiziune REALITATEA TV.

Magistrații Curții de Apel București au anulat decizia directorului Oficiului Registrului Comerțului București prin care firma lui Cozmin Gușă și a lui Maricel Păcuraru - SC STRATEGIES RESEARCH INVESTMENTS SRL – a preluat firma PSV Company.

Concret, reintrând în posesia firmei PSV Company, Vîntu preia din nou controlul asupra Realității TV, control exercitat până în prezent de firma lui Gușă și a lui Păcuraru - SC STRATEGIES RESEARCH INVESTMENTS SRL.

Conform ultimelor date, publicate recent de paginademedia.ro, asociatul majoritar al Realitatea Media SA era societatea Strategies Research Investments SRL (86,513817357%), ai cărei acţionari sunt Cozmin Guşă (50%) şi Maricel Păcuraru (50%)

Ceilalţi asociaţi ai Realitatea Media SA erau: Sindicatul Naţional "Petrom-Energie" (5,423391979%), PSV Company SA (7,555789039%), SC Global Video Media SRL (0,507001207%), Florin Bercea (0,000000139%), care este şi administrator special al Realitatea Media SA, Eugen Gheorghe Luha (0,000000139%), Gheorghe Cristian Toroipan (0,000000139%).

După cum a explicat avocatul Codruța Aron, decizia Curții de Apel București va trebui pusă în aplicare "de îndată" de Oficiul Registrului Comerțului București, după ce apare motivarea în termenul recomandat de 30 de zile de la pronunțare.

Totul a pornit, spune avocatul când "în august 2012, peste noapte, firma domnilor Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru a înregistrat ilegal la Registrul Comerțului înlocuirea din acționariatul PSV Company a firmei ELBAHOLD, controlată de familia domnului Sorin Ovidiu Vîntu."
Conform apărătorului omului de afaceri, această înlocuire "a devenit obiectul unui dosar penal instrumentat de Direcția Națională Anticorupție, în care s-a început deja urmărirea penală".

Urmărirea penală este efectuată, conform precizărilor sale, cu privire la "actele prin care s-a operat scoterea din acționariatul PSV Company a ELBA Hold Limited".

Trebuie spus că PSV Company este creditor al Realitatea Media prin firma GMG Media Box.

Omul de afaceri a declarat pentru cotidianul.ro că de aspectul reintrării în posesia Realității TV se vor ocupa avocații săi, evitând să răspundă la întrebarea dacă îl va contacta direct pe Cozmin Gușă.

"Toți acești domni care au comis ilegalități trebuie să răspundă în fața legii", a atras atenția Sorin Ovidiu Vîntu.

În opinia sa, prin decizia Curții de Apel București "s-a făcut dreptate".
Vîntu a dat asigurări că echipa editorială "nu are de ce să își facă griji, Realitatea TV va redeveni un post de televiziune echidistant care nu va mai face jocuri politice" și a pus recentele plecări ale unor realizatori de emisiuni pe seama banilor.

"Nu am intenția să păstrez Realitatea TV. Vreau să o listez la bursă și să o pun în vânzare", a spus pentru cotidianul.ro Sorin Ovidiu Vântu.
Sursa: cotidianul.ro, paginademedia.ro

Back To Top