Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

rosia mantanaSursele APH au confirmat informaţia potrivit căreia societatea Roşia Montana Gold Corporation a virat sume de bani în conturile unora dintre firmele urmărite penal implicate în dosarul fostului consilier guvernamental, prahoveanul Marcel Păvăleanu, fost preşedinte al organizaţiei PSD Plopeni.

Numai într-una dintre firme au intrat peste 10 miliarde de lei vechi din conturile Gold Corporation.

Reamintim că procurorii l-au arestat pe Marcel Păvăleanu, fost consilier la Secretariatul General al Guvernului, sub acuzaţia de evaziune fiscală de 35 de milioane de euro. Traseul lui Marcel Păvăleanu până la Secretariatul General al Guvernului şi apoi în arest preventiv, pentru presupuse infracţiuni de spălare de bani, porneşte de la PSD Plopeni, unde era preşedinte de organizaţie, trecând prin compania de stat Ploieşti Industrial Parc, deţinută de Consiliul Judeţean Prahova.

Dosarul în care fostul consilier al Secretariatului General al Guvernului Marcel Pavaleanu este arestat preventiv pentru presupuse infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani este disjuns dintr-un caz privind o tentativă de introducere frauduloasă în România a deşeurilor toxice de pe nava Flaminia, cunoscută drept "bomba plutitoare", blocată de 5 luni în Portul Constanţa.

Revenim cu amănunte.

Back To Top