Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

* Ridicaţi de pe stradă de cagulaţii de la BIDEPA * Jucaţi în picioare * Unul a ajuns în spital cu două coaste rupte * Nereguli şi minciuni * Conflict patron - angajaţi sau cine este mai tare-n pumn! * Taxă de şmecher legalizată?

Striviţi de BIDEPA / Legea pumnului şi a forţei

Film de groază


Luni seara, doi tineri au fost bătuţi într-un local din Ploieşti. Clubul L'Opera a devenit teatrul unor fapte incredibile. Cei doi tineri, Traian A. şi Mihai D., au mers la club pentru a încasa un rest de plată pentru munca desfăşurată de către Traian pe acolo.


"Eu am lucrat la acel restaurant. La negru, fără forme legale. M-am dus să-mi iau banii, sau măcar o parte din ei. Am băut trei beri, dar nu am primit banii pentru munca mea. Ospătarul mi-a spus că mă cinsteşte el că şi eu l-am cinstit de multe ori cât am lucrat pe acolo. Am plecat în altă parte. După un timp, eram la un alt pub, prin zonă, şi m-a sunat patronul care a început să urle prin telefon că vrea să scape de mine, că trebuie să mă întorc să-mi dea banii.


Am crezut că îmi voi primi salariul şi m-am întors la club. Patronul era în faţa restaurantului şi tot îmi zicea să intru.


Am refuzat, i-am spus că vreau banii mei şi să plec de acolo. Mi s-a părut suspect faptul că tot insista să intru în club şi am simţit că este o manevră, că mi-a pregătit cine ştie ce. Am ajuns la un conflict verbal, iar Mihai a insistat să plecăm pentru că nu rezolv nimic dacă mă cert cu fostul meu patron”, avea să ne povestescă Traian, de pe patul de spital. Ce a urmat este şocant.


„Eram pe la Casa Căsătoriilor, când patru cagulaţi de la BIDEPA ne-au sărit în spate, ne-au pus la pământ, imobilizat şi apoi ne-au dus la clubul L'Opera. Ne-au bătut ca pe animale! Eu am strigat la ei că nu am nicio legătură cu povestea lor şi că doar sunt prieten cu Traian! Mă băteau doar pentru că eram împreună cu Traian!”, ne-a declarat Mihai D. Chiar dacă cei doi nu au o declaraţie care să confirme locul de unde au fost ridicaţi de cagulaţii de la BIDEPA, au existat martori care susţin varianta că intervenţia comando-ului s-a făcut în zona Bulevardului.

 

Tortură în Club


Cei doi susţin că au fost târâţi în club şi bătuţi cu bestialitate. „M-au băgat înăuntru şi m-au luat la bătaie. Deci el mă sunase pe mine înainte şi apoi a chemat paza. M-au pus jos şi au început să dea cu picioarele în mine. După câteva minute de bătaie, m-au ridicat de unde zăceam şi m-au aşezat pe un scaun. Am profitat de acel moment şi l-am sunat pe actualul meu şef să vină, să mă ducă la spital. După ce-am închis telefonul, m-au luat, din nou, la bătaie.


Cât a durat asta nu pot să spun, dar acum eu sunt în spital, cu două coaste rupte”, ne-a declarat Traian. „În local nu erau clienţi. Doar ospătarii, cel de la bar şi cei de la bucătărie. Era doar un singur băiat. Care a văzut totul” - spune Mihai D. Martorul respectiv avea să ne confirme cele spuse de victime.

 

Vă aminţiţi cum era la Miliţie? Scări ude pe care arestaţii cădeau, din întâmplare.


Patronul restaurantului a declarat că incidentul a pornit din cauza lui Traian A., pentru că a înjurat în incinta localului. "Aveam să-i dau un milion de lei şi i-am spus că îi dau banii, dar să vină treaz la mine, nu beat. El a început să înjure, moment în care o angajată a apăsat butonul de panică. Nu l-a bătut nimeni, vă daţi seama că înăuntru erau oameni şi nu-mi permiteam eu incidente care să-mi creeze deservicii de imagine. Am ieşit afară cu el şi atunci au venit cei de la BIDEPA. N-a dat nimeni în el, din contră, agenţii au râs de el că a căzut. Apoi, într-adevăr, i-au sucit o mână la spate şi au intrat cu el în restaurant ca să-şi plătească berile. Iniţial băuse la mine şi plecase fără să plătească. Dar nu este aşa cum spune el, că l-au tăvălit în restaurant”, avea să declare către „Observatorul prahovean” (publicaţie on-line) patronul de la club. Păi aşa era şi pe vremuri: cine putea să spună că Miliţia ori Securitatea băteau pe cineva? Nimeni! Se spălau scările, oamenii erau grăbiţi, alunecau şi se alegeau cu ochii vineţi, mâinile rupte, unghiile strivite şi alte asemenea!

 

Marian Urtilă spune poveşti cusute cu aţă albă. Şi mult tupeu


Contactat telefonic, coordonatorul zonal de la BIDEPA, Marian Urtilă, avea să nege orice incident sau intervenţie din seara de luni, la clubul respectiv. Am insistat, dar acesta a negat orice implicare a agenţilor de la firma pe care o conduce. A negat cu vehemenţă, deşi i-am spus că avem martori, că au fost văzute autospecialele de la intervenţie. A negat totul şi a susţinut că nu a avut loc niciun incident sau eveniment! Practic a negat tot ce ne declaraseră cele două victime, martorii şi actualul patron al lui Traian!


La rândul său, jurnalistul Cătălin Stavri a desfăşurat o anchetă paralelă. El l-a contactat telefonic pe Marian Urtilă, care i-a spus doar că agenţii din subordinea lui au avut o intervenţie, urmând să discute faţă în faţă cu jurnalistul Stavri. Când jurnalistul a ajuns la sediul firmei Bidepa, directorul s-a răzgândit şi a spus că nu vrea să comenteze acest subiect!


Negaţiile lui Urtilă pot să fie determinate de mai multe motive. Aveam să aflăm că atitudinea acestuia ar fi fost posbilă deoarece există ipoteza potrivit căreia cel puţin doi „cagulaţi” ar fi posibil să fie recidivişti, angajaţi la negru - doar pentru intervenţii de acest gen -, iar descoperirea lor (dacă ipoteza se va confirma) va conduce la urmări extrem de grave pentru ei, dar mai ales pentru cei care i-au angajat!

 

Un caz similar: Becali. Dar mai grav!


Nici alte aspecte nu pot fi omise. Dacă se vor confirma, firma BIDEPA va avea mult de tras. Inclusiv directorul Urtilă, care a negat totul. Organele de anchetă pot să caute - şi să descopere destul de uşor - că există acuzaţii de reţinere, sechestrare de persoane, intervenţie neautorizată şi încă o cârcă de proceduri care nu au nimic de-a face cu modul în care se spune că ar fi „intervenit” agenţii de la BIDEPA!


În celebrul caz Becali, cam tot la fel a fost şi s-a ajuns la o arestare a finanţatorului şi la un proces! O anchetă a început, iar dacă poliţiştii cred că la ora 21.00 pot să obţină declaraţii de la victime - cu o oră înanite de o emisiune tv pe tema asta -, cum s-a întâmplat în cazul lui Traian Andriescu, la câteva zile după evenimente, poate că într-adevăr au de gând să afle adevărul. Poate că cei doi s-au bătut cu golanii pe străzi şi acum dau vina pe BIDEPA, dar asta nu acoperă în niciun fel tentativa lui Urtilă de a acoperi faptele în care este implicată firma condusă de domnia sa, care a intervenit cu circa 10-12 oameni şi două autoturisme, pentru ca la două zile să spună cu nu s-a întâmplat absolut nimic!


Logic ar fi fost să spună că da, a fost un incident. Minor, dar - nu-i aşa? - voi face verificări să văd dacă nu cumva o fi fost ceva mai grav...!” Chiar că l-am fi crezut atunci! Or, pentru că a negat absolut totul, avem foarte multe semne de întrebare. Are ceva foarte grav de ascuns ori chiar nu avea habar despre ce se întâmplase? Înseamnă că subalternii îl mint, îi ascund totul şi că nu prea poate să coordoneze o astfel de activitate! Oricare dintre ipoteze va fi confirmată este la fel de grav! Din păcate pntru dl. director (apropo, am aflat că aţi fost un bun meseriaş pe vremuri, chiar dacă alţii au dorit să mă atenţioneze că, prin 1988, eraţi căpitan, şeful Serviciului I, Inspectoratul Judeţean Prahova, Securitate, sau că aţi avut în „obiectiv” fostul IPG, actual UPG.

 

Extrase din zvonuri


Cazul prezentat poate să reprezinte la fel de bine doar un exces de zel din partea unor agenţi, dar evenimentele ulterioare (nerecunoaşterea incidentului, vizitarea celor agresaţi şi chemarea lor „la discuţii”), vizita unui director la locul de muncă al uneia dintre victime şi ameninţarea colegilor acestuia: „Nu l-au bătut băieţii. Dacă mă duc la el la spital îi mai rup două coaste. Îl bat mai rău!” dau serios de gândit. Am auzit zilele acestea destul de multe opinii potrivit cărora au mai existat conflicte şi reglări de conturi între interlopi cu ajutorul firmelor de „pază şi protecţie”.


Sau că aceste firme de „pază şi protecţie” se ocupă de fapt cu monitorizarea activităţilor firmelor, fac bilanţurile activităţii acestora şi, sub acoperirea firmei de pază şi protecţie, încasează taxa de şmecher!
Poate că în cazul de faţă vom avea parte de doi-trei poliţişti şi un procuror destoinici, puşi pe treabă!

 

Back To Top