Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

cristina hertia 3Activitatea arhitectului-șef al municipiului Ploiești, Cristina Herția, va fi supusă analizei unei comisii de disciplină constituită la nivelul primăriei, se afirmă într-o corespondență oficială semnată chiar de către primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

Decizia vine după ce presa locală a dezvăluit o serie de documente, discuții înregistrate și situații concrete care vizează funcționari din cadrul Direcției de Urbanism Ploiești. După publicarea de către site-ul punctulpeignat.ro a unor stenograme în care arhitectul-șef al Ploieștiului, Cristina Herția, are un comportament halucinant față de un beneficiar venit în audiență, informațiile nu au întârziat să apară.

Citește aici: Stenograme halucinante (IV). Cristina Herția, arhitectul-șef al Ploieștiului, nu acordă autorizație de construcție beneficiarului ca să nu moară omul de cancer și copiii lui în accident

Portalul județean Actualitatea Prahoveană a publicat o serie de materiale în care mecanismul din spatele eliberării avizelor și autorizărilor este explicat pas cu pas. Chiar în acest moment, pe raza municipiului Ploiești sunt zeci de construcții ridicate fără autorizație de construire, proprietarii beneficiind de un tratament cel puțin prietenos din partea unor funcționari din cadrul Urbanismului ploieștean. 

Citește: Haosul din Urbanismul ploieștean, încrengături de interese. Episodul I. Bonus: Experiența altor administrații cu actualul arhitect-șef al Ploieștiului

Jungla urbanistică din Ploiești este rezultatul direct al ineficienței funcționarilor și al tratamentului preferențial de care beneficiază constructorii „cu lipici” la unii reprezentanți din Direcție. Jurnaliștii observatorulph.ro au radiografiat (LINK 1), la rândul lor, activitatea Direcției de Urbanism, expunând publicului (LINK 2) realități sumbre din hățișul birocratic care exasperează cetățeanul simplu. Materialele de presă au reușit să devoaleze nereguli și comportamente strigătoare la cer ale celor care sunt plătiți să respecte legea și să deservească în mod profesionist publicul, nu să își bată joc de oameni. (LINK 3)

Citește și: STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR. Circuitul SECRET care întreține haosul urbanistic din Ploiești. Încrengături de interese (Ep.II)

Există note interne înregistrate în primărie care desființează comportamentul arhitectului-șef

Pe surse, am fost informați că există și alte note înregistrate și semnate de Direcția Juridică din Primăria Ploiești în care arhitectul-șef al municipiului este atenționat că, prin comportamentul său, poate întruni elementele infracțiunii de abuz în serviciu. Revenim cu amănunte/documente

Adresa semnată de primarul municipiului Ploiești

adresa dobre hertia comisia disciplina 1Către SC GAVIO TOWER SRL, Ploiești, Str. Bucegi, Nr. 12, jud. Prahova
Prin prezenta, față de adresele dumneavoastră înregistrate la Primăria Municipiului Ploiești sub nr. PMP 26366 din data de 28.11.2017 și PMP 27910 din 14.12.2017, vă facem următoarele precizări punctuale:

1. Aspectele semnalate de dumneavoastră, prin adresele anterior precizate, au fost analizate cu toată atenția, de către structurile de specialitate din Primăria Ploiești

2. În urma prezentării rezultatelor și concluziilor analizei aspectelor/situațiilor invocate/prezentate de dumneavoastră, au fost formulate propuneri privind supunerea spre analiza Comisiei de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești, a activității Arhitectului-șef – Doamna Cristina Herția.

3. Adresele dumneavoastră înregistrate la Primăria Municipiului Ploiești sub nr. PMP 26366/28.11.2017 și PMP 27910/14.12.2017, împreună cu întreaga documentație, privitoare la aspectele semnalate, au fost transmise/direcționate la Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești, în vederea desfășurării procedurilor specifice.

După cum puteți constata, în conformitate cu prevederile legale, Primăria Municipiului Ploiești prin Primar – Domnul Adrian Dobre, căreia v-ați adresat, este interesată în aplicarea și aplică normele juridice care reglementează și garantează buna funcționare a autorităților administrației publice locale și va continua activitatea începută, aceea de a fi în slujba cetățenilor Municipiului Ploiești și de a răspunde solicitărilor acestora, în oricare dintre formele prevăzute de lege, pentru realizarea dreptului recunoscut/acordat potrivit legii, astfel încât nu trebuie să aveți niciun dubiu privitor la respectarea drepturilor ce vă sunt garantate de legislația națională și europeană.

adresa dobre hertia comisia de disciplina 2În aceeași linie de respect față de lege și de principiile morale care garantează permanentul progres social al comunității locale, solicităm cetățenilor urbei noastre să manifeste un înalt simț civic și să dea dovadă de respect față de instituțiile statului și față de reprezentanții aleși ai comunității locale.

Sperăm că am probat, încă o dată, capacitatea noastră de a lua măsurile ce se impun în vederea stabilirii legalității, cât și faptul că administrația publică locală, in integrum, își desfășoară activitatea la standardele autorităților unui stat de drept, democratic și european, al secolului XXI.
Cu deosebită considerație,
PRIMAR
Adrian Dobre

Citește și: Stenograme exclusive (III). Cristina Herția, arhitect-șef Ploiești: „La valoarea mea, nu știu ce dracului caut în Ploiești. Probabil să împiedic asta!”

 

PS: Ca de fiecare dată, redacția Actualitatea Prahoveană adresează public rugămintea către Direcția de Urbanism sau către arhitectul-șef de a trimite un punct de vedere care va fi publicat integral. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Back To Top