Fiul patronului unei firme de pază, înjunghiat în cap în propria vilă din Bușteni
Categorie: Dezvăluiri

Un tânăr în vârstă de 21 de ani care a organizat în weekend o petrecere la vila familiei din Bușteni a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în cap. După săvârșirea faptei agresorul a fugit, iar în prezent este căutat de Poliție.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Bușteni au fost sesizați sâmbătă în jurul orei 14.00 de către un bărbat în vârstă de 21 de ani despre faptul că în timp ce se afla într-o locuință din stațiune, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona capului de către un prieten.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului unde a constatat faptul că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia, un tânăr în vârstă de 17 ani l-ar fi lovit pe apelant cu un obiect tăietor-înțepător, în zona capului, ulterior părăsind zona. Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, reieșind faptul că viața nu i-a fost pusă în pericol în urma agresiunii.

Au fost efectuate verificări pe raza întregii stațiuni, fără ca persoana bănuită de comiterea faptei să fie depistată. La acest moment se fac cercetări în vederea depistării acestuia, clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cine sunt cei doi tineri

Potrivit unor surse judiciare citate de gandul.ro, victima de 21 de ani este fiul unui om de afaceri care deține o firmă de pază. Agresorul în vârstă de 17 ani este fiul unui fost lider al grupării Sportivilor, care în ultimii ani devenit în ultimii ani un jucător important pe piața imobiliară din București și Ilfov.

De la ce ar fi pornit scandalul

Potrivit acelorași surse, între presupusul agresor și unul dintre asociații tatălui său, care era prezent la aceeași petrecere, ar fi avut loc un conflict, moment în care gazda l-ar fi rugat să înceteze, iar în caz contrar să părăsească locația. Tânărul de 17 ani ar fi urcat într-o cameră de la etajul vilei unde și-a făcut bagajul, însă înainte să părăsească locația a atacat victima cu un cuțit, lovind-o în zona capului.

Back To Top