Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal
Categorie: Dezvăluiri

După ce Actualitatea Prahoveană a publicat mai multe capturi de pe grupurile de comunicare ale PNL Ploiești, în care sunt exprimate nemulțumiri față de comportamentul primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici, au început să apară detalii legate de unul dintre incidentele invocate în mesaje.

Unul dintre mesajele publicate făcea referire la un episode petrecut la Spitalul Municipal Ploiești, spital aflat în subordinea Primăriei Ploiești. „Cum este posibil ca Primar al orașului Ploiesti sa mergi la Spitalul Schuler și sa înjuri de morți și familie o asistenta? Pai mai fraților dacă pe soția voastră cineva o înjură la serviciu in halul asta cum reacționați?”, își exprima indignarea unul dintre liberalii ploieșteni. Sursele noastre ne-au relatat modul în care s-a petrecut evenimentul invocat în mesajul de mai sus.

„A amenințat-o că va fi dată afară a doua zi”

„Incidentul a avut loc anul trecut. În plină pandemie, primarul a venit la intrarea de pe strada Rudului, de la camera de garda. A sunat, a ieșit o doamnă asistentă care nu l-a recunoscut, în primul rând din cauza măștii, și l-a întrebat dacă are nevoie de ajutor. Primarul s-a recomandat și a vrut să intre în spital. Asistenta nu l-a lăsat, amintiți-vă că erau în vigoare restricții serioase, și l-a rugat să aștepte să cheme medicul de garda. Atunci au început injuriile și țipetele, a amenințat-o că va fi dată afară a doua zi. În ciuda țipetelor și insultelor, nu a intrat în spital, dar asistenta s-a temut că va rămâne fără loc de muncă. Nu s-a întâmplat nimic până la urmă, dar tot personalul din spital a aflat de incident și era gata să o susțină pe asistentă”, ne-au povestit sursele noastre.

Revenim cu solicitarea către Primăria municipiului Ploiești și către PNL Ploiești pentru emiterea unui punct de vedere legat de subiectul în cauză. Actualitatea Prahoveană va publica integral răspunsurile.

Citește și APH EXCLUSIV Grup intern PNL: „Omul pentru care am luptat să iasă primar ne înjură, ne calcă în picioare, își bate joc de noi”

Back To Top