Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri


Pe 13 mai 2008, pe unul dintre aeroporturile periferice din zona de vest a oraşului Chicago, un avion de mici dimensiuni, care transporta 80 de kilograme de droguri, ateriza pe pistă, fiind aşteptat de trei indivizi. Unul se presupunea că era un important traficant de droguri, iar ceilalţi doi - ofiţeri de poliţie care îl protejau. Cei doi piloţi de la bordul avionului, precum şi individul însoţit de poliţişti erau de fapt agenţi FBI sub acoperire.

Înscenarea


Poliţiştii au ajutat la numărarea, descărcarea şi apoi transportarea încărcăturii în afara aeroportului, serviciu pentru care au primit câte 4,000 de dolari fiecare.
Povestea de mai sus nu este una de ficţiune sau din romane poliţiste. Este o întâmplare cât se poate de reală petrecută aici, la Chicago.
O serie de 12 transporturi a zeci de kilograme de cocaină şi heroină înscenate de agenţi FBI între august 2007 şi august 2008 au dus, în primele zile ale lunii, la punerea sub acuzare a 17 persoane, din care 15 ofiţeri de poliţie din zona metropolei Chicago.
Oamenii legii, care ar fi trebui să combată astfel de practici, şi-au folosit legitimaţiile, insignele si armele din dotare pentru a proteja aceste ilegalităţi.
Ofiţerii de poliţie acuzaţi au primit de la agenţi FBI sub acoperire între 400 si 4000 de dolari, totalizând aproximativ 44,000 de dolari, în una sau mai multe ocazii, pentru a proteja transporturi de cocaină şi heroină. Această înscenare a fost pusă la cale de FBI pentru a verifica unele acuzaţii conform cărora ofiţerii de poliţie abuzau de funcţiile pe care le aveau oferind protecţie în transportarea, comercializarea narcoticelor şi, ulterior, transportarea banilor obţinuţi.


Drumul spre puşcărie trece prin Afganistan


Unul dintre ofiţeri a oferit detalii despre cum va acţiona în cazul în care cineva din poliţie ar încerca să oprească transporturile respective. Un alt ofiţer, care mai avea un loc de muncă (conductor de tren) le-a sugerat celor de al FBI să efectueze tranzacţionarea drogurilor în staţiile de tren, pe motiv că nu sunt suficient de supravegheate de poliţie.
Cei acuzaţi au fost suspendaţi din funcţii şi lăsaţi în concedii fără plată. 14 dintre acuzaţi fie au fost arestaţi, fie s-au predat de bună voie.
Doi dintre aceştia n-au fost arestaţi încă, pentru că se află în prezent în Afganistan, fiind ofiţeri activi în Garda Naţională, urmând să fie lăsaţi la vatră şi apoi deferiţi justiţiei.
Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o pedeapsă de până la zece ani de închisoare, fără a avea drept de apel.

 

Back To Top