Categorie: Dezvăluiri

droguriSe găsesc droguri de mare risc la vânzare, on-line. incomod.ph a demarat o amplă investigație privind acest subiect. Site-ul care intermediază astfel de tranzacţii ilegale nu poate fi accesat decât printr-un program special, care printre altele ascunde și datele computerului de pe care se face accesul. O măsură numai bună pentru protecția traficanților, dar și a cumpărătorilor, viitori dealeri sau consumatori, scriu jurnaliştii de la incomod.ph.

Aproape 10.000 de anunțuri cu vânzarea drogurilor. Pe site, traficanții îți dau sfaturi cum să te ferești de Poliție și detalii privind transpotul mărfurilor. Drogurile sunt trimise din diverse țări, chiar și din afara Europei, prin poștă.

Infractorii oferă spre vânzare și un card de debit, legat de un cont bancar făcut cu date false. Astfel, cei care vor să devină dealeri pot indica acel cont pentru transferuri bancare iar apoi banii pot fi retrași de la orice ATM.
Contactat de un investigator al publicației noastre, un traficant a spus c-a mai trimis droguri în România. Mai multe detalii nu a oferit, menționând că alte informații privind transportul și ridicarea coletului le va da în momentul în care se va face o comandă și banii vor ajunge în contul lui.
Citeşte textul integral AICI

 

Back To Top