Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

Nu de puţine ori am auzit că directorii Primăriei Ploieşti se plâng că salariile lor nu sunt dintre cele mai mari. Chiar dacă veniturile oficiale ale acestora nu depăşesc 4000 lei pe lună, directorii se bucură şi de cursuri şi evenimente în străinătate, evident pe bani publici. În doi ani, din bugetul Ploieştiului au fost cheltuite 400 de milioane de lei vechi pentru deplasările funcţionarilor, şefilor şi ale conducerii Primăriei Ploieşti.

Între 26.02 - 01.03.2007 Coziana Georgescu, directorul Direcţiei Relaţii Internaţionale a fost plecată în Franţa, la Strasbourg pentru o întâlnire de lucru în cadrul „Clubului de Strasbourg”, cu participarea marilor oraşe membre pentru constituirea Consorţiului în vederea conlucrării la negocierile cu reprezentanţii Comisiei Europene pentru noul proiect din cadrul iniţiativei Civitas Plus. doar această deplasare a costat 2968,82 lei. Georgescu a fost însoţită de Milena Perpelea, şef Serviciu Proiecte Europene, pentru care s-a cheltuit 2765,53 lei.

Cele două au mai fost plecate în perioada 17 - 22.04 2007, în Belgia, Bruxelles la o întâlnire în cadrul „Clubului de la Strasbourg”, cea de-a doua sesiune de lucru a partenerilor proiectului Ecomobile din cadrul iniţiativei Civias Plus; prima întâlnire de negocieri cu reprezentanţii Comisiei Europene pentru definirea pachetelor de lucru şi a măsurilor demonstrative. Această deplasare a costat 1036,21 lei pentru Georgescu şi 536,12 lei pentru Pepelea. Şi aici diferenţele de costuri au fost explicate prin aceea că pe numele uneia dintre persoanele din grup au fost trecute şi alte cheltuieli necesare acolo.

Socoleanu şi cu Săndulescu au dat o tură cu maşina în Bavaria

În perioada 22 - 29 ianuarie 2007, viceprimarul de atunci al Ploieştiului, Radu Socoleanu a mers în Germania la un schimb de experienţă între municipiul Ploieşti şi reprezentanţii Tierschutzverein Munchen privind alinierea adăpostului pentru câini şi a grădinii zoologice de la Bucov la normele europene, deplasarea costând 1815,40 lei. Acesta a fost însoţit de Cristian Săndulescu, directorul Direcţiei Tehnic şi investiţii care a cheltuit cu această deplasare 2825,80 lei. Diferenţa de bani o reprezintă banii de benzină pe care i-a primit Săndulescu pentru că deplasarea a fost făcută cu maşina acestuia. Cât despre schimbările adăpostului de la Bucov după elaborata vizită întreprinsă de şefii Primăriei Ploieşti în Germania, vă lăsăm pe dumneavoastră să vă daţi cu părerea în ceea ce priveşte condiţiile europene în care căţeii străzii rod oase acolo.

 

Şi în Franţa a fost treabă de făcut


Între 27 şi 31.11. 2007, Coziana Georgescu şi Melania Perpelea au fost iar la Strasbourg, pentru Clubul de la Strasbourg, în calitate de coordonator de proiect la seminarul „Schimb de experienţe pentru o mai bună calitate a mediului urban”, unde Georgescu a cheltuit 1093,15 lei, iar Perpelea-1076,15 lei. ?n perioada 21-23.05.2007, fostul primar, Emil Calotă şi Cozia Georgescu au fost Franţa, la Strasbourg la cea de-a 5-a întâlnire anuală a oraşelor membre ale „Clubului de la Strasbourg”, reuniunea pe probleme de dezvoltare durabilă a oraşelor europene, membre ale Clubului de la Strasbourg. Costul acestei deplasări a fost de 344,25 lei/persoană, restul cheltuielilor fiind susţinute de partea franceză.

Graţiela Gavrilescu a călărit Marele Zid pe banii noştri


În perioada 12 - 23.06.2007, viceprimarul de atunci Graţiela Gavrilescu a fost în China unde a participat la cea de-a 18-a ediţie a Târgului de Cooperare Economică şi Comercială desfăşurat în oraşul Harbin. De la bugetul local distracţia aceasta a costat doar 2411,56 lei. Viceprimarul a fost însoţit de Simona Munteanu, arhitectul şef al municipiului Ploieşti, pentru a cărei deplasare s-a cheltuit 4126,83 lei. Între 25 şi 29.08.2007 tot viceprimarul Gavrilescu a plecat în Belgia, la Bruxelles unde a fost prezentarea proiectului Civitas Success în Parlamentul European. Cheltuială publică: 607,11 lei. În perioada 29.09 - 07.10 2007, Cristian Săndulescu a fost iar plecat din ţară. În Franţa, la Strasbourg unde a participat la Salonul European - contractări FIST - în cadrul unei delegaţii prahovene pentru reprezentarea Primăriei municipiului Ploieşti la dezbaterile privind procedurile de achiziţii publice derulate la nivelul Uniunii Europene. Costul plimbării: 1067 lei.

Magdalena a văzut şi ea Italia


În perioada 15 - 22.10.2007, directorul Direcţiei Economice, Nicoleta Crăciunoiu şi Luminiţa Gaborfi, directorul Direcţiei Administraţie Publică, Juridic - Contencios au fost plecate în Ungaria, la Budapesta la seminarul „Managementul administraţiei publice pentru integrare europeană şi dezvoltare locală”, cheltuiala publică fiind de 813,03 lei/persoană. Între 22 şi 28.10.2007, grupul format din Mazâlu Magdalena, secretar al municipiului Ploieşti, Bratosin Gheorghe, director Direcţia Evidenţă şi Valorificare Patrimoniu, Lucaci Mihaela,şef Serviciul Secretariat şi Adam Raluca, consilier Direcţia Relaţii Internaţionale a mers în Italia, la Brescia la Expoziţia „Euro - Prahova 2007”. Fiecare dintre membrii grupului a cheltuit câte 819,91 lei. O lună mai târziu,între 14 şi 17.11.2007, Simona Munteanu a plecat în Franţa la Nantes, unde a participat la Forumul Franco - Român, cu tematica relaţia de cooperare intercomunală. Cheltuiala publică a fost de 355,58 lei.

În China din nou, la Festivalul Gheţii la mal


Între 05 şi 08.12.2007, viceprimarul Gavrilescu şi Simona Munteanu s-au deplasat în Grecia, la Amaroussion, unde s-a desfăşurat cea de-a 3-a Conferinţă Europeană pe probleme de calitate şi unde a fost semnat Statutul Reţelei Europene „Q - Cities” din care face parte şi municipiul Ploieşti. Asta a costat 491 lei pentru fiecare. În perioada 02 - 14.01.2008, Magdalena Mazâlu, Popescu Florina, director executiv adjunct Direcţia tehnic Investiţii şi Istrătescu Alina - Şef Serviciul Comunicare, Relaţii Publice au fost în China, la Harbin la cea de-a 24-a ediţie a Festivalului Zăpezii şi Gheţii. Mazâlu a cheltuit 1006,79 lei, iar cele două câte 777,98 lei. În mai 2008, Gina Voinea şi Mihaela Oprea, ambele consilier Serviciul Proiecte Europene, Direcţia Relaţii Internaţionale au fost în Cipru, la Limasol, la prima întâlnire a Comitetului executiv al reţelei Qualitz Cities pentru stabilirea statutului, a regulamentului de funcţionare şi a planului de acţiune. Plimbarea a costat 1117,47 leipentru Gina Voinea, inclusiv cheltuieli de deplasare aferente a două persoane, plus 747 lei, cheltuielile pentru Mihaela Oprea. Patru luni mai târziu, cele două au plecat în Suedia, la Umea, la cea de-a doua întâlnire a Comitetului executiv al reţelei Q-Cities. cheltuielile pentru Voinea au fost de 1905,08 lei, inclusiv cheltuieli de deplasare aferente a două persoane, iar pentru Oprea-506,80 lei, iar în noiembrie 2008, tot împreună au fost în Italia, la Adunarea Anuală Generală a Q-Cities, unde au cheltuit: Voinea-644,77 lei, Oprea 921,10 lei. Celor două li s-a alăturat în această ultima deplasare şi viceprimarul Cătălina Bozianu, cu o cheltuială de 580,29 lei. În octombrie 2008, viceprimarul Cătălina Bozianu şi Coziana Georgescu au plecat în Franţa, la Strasbourg, la întâlnirea anuală a oraşelor membre ale Clubului de la Strasbourg. Pentru viceprimar cheltuiala a însemnat 1371,51 lei, iar pentru Georgescu, 1349,39 lei.

La prima vedere sumele nu sunt exagerate. Oamenii s-au plimbat pe bani publici, dar se vede cu ochiul liber că au mai pus şi de la ei. Ceea ce contează cu adevărat este dacă noi, ploieştenii, simţim cu adevărat beneficiile acestor vizite „de lucru” întreprinse pe banii noştri. Mulţi, puţini, am considerat că aveţi dreptul de a cunoaşte ce direcţie au luat banii dumneavoastră de doi ani încoace. Totodată, în numărul viitor vom continua subiectul deplasărilor cu plimbările angajaţilor Consiliului Judeţean Prahova în ultimii patru ani. Pe lângă deplasări cu adevărat importante ca cele la Consiliul General al Europei, există şi participarea la acţiunea organizată de comitetul Naţional Român al Muzeelor împreună cu Muzeul Judeţean de Istorie şi cel de ştiinţele naturii privind documentarea despre civilizaţia minoică (!!!). Această acţiune s-a desfăşurat anul trecut în Insula Creta şi numai din Consiliul Judeţean au participat şase angajaţi. Pentru fiecare dintre cei şase, prahovenii au plătit sume cuprinse între 15 şi 19 milioane de lei vechi. Revenim în ediţia viitoare.

 

Back To Top