Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

Ca să demonstreze că este un premier plin de griji faţă de amărăştenii care l-au adus la putere, premierul Boc a anunţat acum câteva zile una dintre măsurile de „criză”. Precum un iluzionist care scoate iepuraşi sau porumbei din joben, premierul Boc a găsit o soluţie care ar aduce belşugul peste milioanele de români. Soluţia minune? Una tipică pentru şeful Executivului de la Bucureşti: biruri pe salarii, impozitarea cu 90% a veniturilor bugetarilor cu un salariu care îl depăşeşte pe cel al Marelui Preşedinte! Măsura este populistă, pe placul pulimii, care se uită cu nepreţuită mândrie spre Cotroceni şi spre palatal Victoria. Potrivit declaraţiei de avere a preşedintelui Băsescu, veniturile sale au fost de 30.631 RON.

Bâta lui Boc

În România sunt câteva categorii profesionale care, prin natura şi specificul meseriei, au o salarizare care depăşeşte media salariilor din România. Magistraţii, serviciile speciale, militarii care sunt direct responsabili de siguranţa ţării, procurorii care anchetează marea corupţie etc. Dacă în mediul privat performanţa este răsplătită prin bani, în mediul de stat există o apreciere "după importanţa şi utilitatea publică a funcţiei exercitate”.

Dacă la o companie sau firmă privată postul se obţine prin concurs, prin promovare, în spaţiul instituţiilor de stat există multiple reglementări care asigură accesul (teoretic) prin competenţă şi pregătire. Or, impozitarea cu 90% nu va conduce neapărat la rezultate deosebite sau la o creştere a "dăruirii” celor în cauză. Aproape sigur vor există tentaţii de a-şi "compensa” veniturile prin acceptarea şpăgii sau plecarea spre mediul privat.

Greu de crezut că premierul nu a luat în calcul şi faptul că aparatul de stat, al serviciilor de înaltă calificare este subdezvoltat, dominat de incompetenţă, decizii haotice, cauzate în primul rând de proasta salarizare şi de lipsa oricăror măsuri de protecţie sau de respect faţă de cei în cauză. Lipsa unor manageri competenţi, a unor specialişti este evidentă. Cum să nu existe un deficit extrem de sever din moment ce o poziţie situată undeva la media ierarhiei dintr-o companie privată este remunerată cu un salariu care începe de la 2.000 de euro, în timp ce pe acelaşi post, la stat, cu un şef imbecil, de obicei numit pe criterii politice, cu presiunea contribuabililor pe cap, confruntat zi de zi cu necazurile cetăţenilor - un specialist este recompensat cu un salariu de 4-5 ori mai mic?

Magistraţii prahoveni - loviţi la portofele

Cu atât mai grav este că în acest moment Justiţia din România se află la un nivel dezastruos.
Magistraţii din Prahova urmează să se numere şi ei printre victimele deciziei Executivului de la Bucureşti. După ani de muncă şi de lins la dosare, după examene şi tot felul de confruntări cu tot felul de comisii de examinare, procese, dosare, avocaţi sau expertize, în loc să se bucure de o răsplată pe măsură a muncii lor (nu ne referim aici şi acum la valoare şi calitatea ei), iată că vine „ăla micu'” şi le ia cu japca tot ce i s-a părut că este prea mult şi ar afecta demnitatea lui Zeus.
Judecătorii de la Curtea de Apel Ploieşti sunt afectaţi direct de introducerea acestei cote de impozitare. Prezentăm în această ediţie o listă a veniturilor magistraţilor prahoveni care ar avea motive serioase să mormăie ceva la adresa celor care le-au promis că sub conducerea lor o să trăim bine.

 

Curtea de Apel Ploieşti tremură de teama premierului


Aplicare măsurii lui Boc va aduce atingere portofelelor şi implicit nivelului de trai al judecătorilor instanţei supreme din Prahova. Că tot au nişte venituri prea mari (după cum susţine premierul), nu are rost să le "deducem” valoarea impozitului, cât vor mai încasa după ce Executivul o să aplice măsura care - chipurile - ar salva ţara.
Anghel Ştefana, conform declaraţiei de avere, de la data de 12 iunie 2008, a avut un venit de 112.622 RON;
Alexandru Bobincă, la 12 iunie 2008 a declarat că a avut un venit de 120.495 RON;
Botez Andra Corina - 80.811 RON (declaraţie din 07.07. 2008);
Gheorghe Valentina - 80.854 RON (13.06.2008);
Gherasim Elisabeta - 106.817 RON (la data 12.06.2008). Soţul domniei sale, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, a obţinut un venit de 162.345 RON;

 

Tribunalul Prahova - un loc mai discret


Nici magistraţii de la Tribunalul Prahova nu sunt scutiţi de urgia impozitării sau feriţi, la o adică, de aplicarea unui bir peste portofelele magistraţilor. Un bir care, fie că vor sau nu, va fi plătit dacă aşa va decide Premierul.
Alexandru Nicoleta - 94.644 RON (declaraţie depusă la 24 martie 2009);
Anton Ionela Alina - 105.203 RON. Conform propriei declaraţii de avere, a obţinut aproape jumătate din aceşti bani ca urmare a victoriei în Justiţie pentru acordarea unor drepturi salariale restante;
Botnaru Irina Hermina - 95.601 RON (16 februarie 2009);
Călin Nineta - 109.147 RON (19 ianuarie 2009);
Cîrcioiu Monica - 106.064 RON (04 februarie 2009);
Constantin Georgeta - 101.939 (05 ianuarie 2009);
Podea Petre Adrian - a declarat, la 22 ianuarie 2009, că a avut un venit de 112.809 RON dar şi o pensie militară de 8.400 RON.

 

Procurorii se vor uita lung la carduri


Măsura lui Boc va aduce serioase avarii în finanţele procurorilor prahoveni. Mai ales a celor care fac parte din structurile de conducere (de parcă ar fi mulţi!).
La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti va fi jale mare. Cum mai fiecare dintre cei cu funcţie de conducere au un venit mai mare decât Traian Băsescu... vor semna pentru bani mulţi, dar se vor duce acasă cu mult mai puţini bani decât aveau acum ceva timp în urmă.
Proc. Chivulescu Eugenia, procuror general - un venit declarat de 198.153 RON (la data de 11 iunie 2008).
Proc. Vasiliu Dorina, procuror adjunct - venit declarat de 151.782 (la data de 26.05.2008);
Proc. Iordache Mona Marina - 124.733 (la 09.06.2008);

 

Doi. Dar buni de jumulit


La Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova nu există decât doi şefi. Restul funcţiilor (procuror adjunct sau şefi de secţie, la Urmărire Penală şi Judiciară), nu sunt ocupate, fiind vacante, şi se pare că doar după ce pe funcţie se vor face numiri cu forţa vom avea şefi la aceste "locuri de pierzanie”.
Proc. Niţu Silvia - un venit declarat de 78.264 RON. Măsura o va afecta indirect, deoarece şi soţul domniei sale, tot din "sistem” şi domnia sa, are un venit care este mult mai mare decât ar fi trebuit să fie (după cum consideră premierul Boc), de 95.857 RON.
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti este mai dificil să afli cât de mare este "lovitura”. Cel puţin la nivelul d-nei prim procuror Alexandru Oana, care menţionează - la data de 06.06. 2007 - sec şi concis: "conform fişei fiscale”! Anterior, în 2007, a menţionat venituri de 40.000 RON, la care se mai adăugau alţi 20.000 RON, pe care i-a obţinut în urma unei dispoziţii a instanţelor. Nici în anul 2005 nu a declarat vreun fel de venit.

 

Top salariu: 129.000.000 şi ceva de lei vechi. Pe lună, că pe pământ... este bine!


Cele mai mari venituri le-au declarat doi dintre magistraţii prahoveni. Potrivit acestora, chiar le-au încasat în anul 2008. Cei doi - culmea! - nu aveau de-a face cu ciocănelul, bara sau completele de judecată. Acum, problema lor este şi mai mare. Încă de anul trecut ştiau faptul că nu mai sunt de dorit pe acolo, dar acum va fi şi dijma lui Boc.
Trandafirescu Zinica - la 25 septembrie 2008 a declarat un venit realizat în valoare de 155.951 RON!
A fost nevoită să părăsească funcţia de şef al penitenciarului de la Târgşor, după 12 ani de activitate, şi pe motivul (oficial, zice-se) că "era de dorit ca la conducerea instituţiei să fie un ofiţer de profesie”), spun cei care au habar de ce se mai întâmplă pe acolo.
Jud. Stasie Eduard - un venit anual declarat în valoare de 143.000 RON. Salariul său este ceva mai micuţ decât al ex-colegei de la Târgşor, dar asta nu înseamnă că va fi scutit de emoţii, din moment ce are un salariu cam de două mai mare decât Traian Băsescu.

Back To Top