Categorie: Economic

Reţeaua germană de magazine de tip discount - Plus - a deschis la Ploieşti cel de-al 91-lea magazin din România, pentru care a investit ca. 1,5 milioane Euro.

Plus Discount a deschis primul magazin din Ploieşti, în cartierul Mihai Bravu În data de 9 decembrie, Plus, reţeaua germană de magazine de tip discount aparţinând concernului Tengelmann, a inaugurat - în prezenţa oficialităţilor locale şi a conducerii PLUDI MARKET SRL - al 91-lea magazin din reţeaua sa. Noul magazin de proximitate Plus este situat în Str. Grădinari nr. 42 şi are o suprafaţă totală de 1.200 mp, dintre care 1000 mp suprafaţă de vânzare şi 200 mp spaţii aferente. Magazinul este o construcţie de tip „freestander”, care respectă un format standard şi dispune de 62 de locuri de parcare.

 

Deviza Plus: Gamă variată, calitate premium


Sortimentul magazinului Plus include atât articole marca Plus, cât şi articole premium la preţuri foarte accesibile. Plus oferă o gamă de peste 1.500 de produse, incluzând atât produse alimentare de bază, legume şi fructe proaspete, carne proaspătă în regim de autoservire, produse refrigerate şi congelate, cât şi produse nealimentare tip 1 (detergenţi, cosmetice şi hrană de animale). Pe lângă aceste produse de calitate superioară, clientul beneficiază săptămânal de o ofertă variată de produse nealimentare tip 2, gamă în care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice şi electrocasnice.

 

Produse prospete, din centrul de logistică Plus Ploieşti


Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploieşti. Pentru o desfăşurare optimă a activităţii în magazin, se utilizează structuri proprii discounter-ilor: dispunerea simplă a mărfurilor la raft, informatizarea comenzilor, echiparea cu case de marcat cu scanner, la care se adaugă o echipă motivată şi responsabilă de circa 25 de angajaţi.

 

Plus se va extinde în toate localităţile cu peste 15000 de locuitori


Prezenţa reţelei Plus la Ploieşti se înscrie în programul de expansiune la nivel naţional, care va continua în toate oraşele cu peste 15.000 de locuitori.
Filosofia reţelei Plus constă în a oferi produse de calitate superioară la preţuri permanent scăzute.

 

Back To Top