Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Mai bine de 10.000 de euro, atât au avut de pierdut cei care au achiziţionat anul trecut un apartament în Ploieşti. Aşa se face că, un apartament cu trei camere, confort I situat într-o zonă centrală a oraşului, care anul trecut nu putea fi cumpărat cu mai puţin de 150.000 de euro, anul acesta este scos la mezat cu doar 135.000 de euro. Cu cât ne îndepărtăm de centru spre cartierele periferice, cu atât preţurile la apartamente scad. Reprezentanţii agenţiilor imobiliare sunt de părere că preţurile o vor lua şi mai mult la vale odată cu apropierea iernii. În plus, aceştia spun că de vină pentru situaţia actuală sunt şi noile norme ale Băncii Naţionale privind creditarea populaţiei, care îngrădesc cu mult posibilităţile, în special ale tinerilor, de a-şi achiziţiona o casă.

Apartamentele din blocurile comuniste, tot mai ieftine


„Oamenii nu se mai arată dispuşi să dea 1.200 de euro pe metru pătrat, pentru un apartament într-un bloc vechi de peste 30 de ani, când pot avea acelaşi oferte pentru un apartament achiziţionat într-un ansamblu rezidenţial nou” a explicat Alina Oprea, reprezentant al unei agenţii imobiliare din oraş.


În plus, agenţii imobiliari spun că anul trecut preţurile la apartamente au fost crescute foarte mult în mod artificial, iar acum ofertele au început să se cearnă. Prin urmare, în prezent un apartament cu trei camare, confort I, cu îmbunătăţiri, într-o zonă bună a unui cartier periferic al Ploieştiului a ajuns să fie cumărat cu doar 72.000 de euero, în timp ce cu aceiaşi bani îţi poţi cumpăra acum un apartament cu două camere, confort I, decomandat, într-o zonă ultracentrală. Specialiştii sunt de părere că aceste apartamente vor ajunge, în câteva luni, să costa circa 65.000 de euro. Cu cât te îndepărtezi de centru, scad şi preţurile.


De exemplu, pentru un apartament cu două camere, confort II, decomandat în cartie Vest, tendinţa este de o scădere de până la 50.000 euro, până în iarnă. Doar garsonierele din buricul centrului se mai tranzacţionează la preţuri avantajoase pentru vânzători, cu 60.000 de euro, în timp ce cele de la periferie se vând cu 40.000 de euro, dar spre iarnă, agenţii imobiliari prognozează că preţul acestora e posibil să scadă până la chiar 30.000 de euro.

Back To Top