Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Exista români care au anunţat la Fisc venituri de 30 de ori mai mici decât cele reale. Asta au descoperit inspectorii ANAF după ce au controlat peste 50 de contribuabili suspectaţi de evaziune fiscală.

Aceiași contribuabili s-au dovedit și foarte inventivi când au fost nevoiți să justifice averile. ''Unii au declarat că au găsit banii în curte când au făcut sapaturi'', a spus șeful Anaf, potrivit stirileprotv.ro.
Explicațiile au continuat cu alte scenarii incredibile. De exemplu, unii au spus că i-au găsit, pur şi simplu, în casă. Nu puţini au fost şi cei care le-au explicat inspectorilor că au adunat banii la saltea sau că i-au primit de la ''binefăcători'', sub formă de împrumut, care însă n-a mai fost returnat.
În total, inspectorii au găsit 120 de milioane d elei care nu fuseseră declarați.
Potrivit sursei citate, ANAF a făcut 12 sesizări penale, dar până acum a recuperat doar 15% din impozitele pe care le-a calculat celor controlaţi. Nu vor scăpa foarte uşor, dar și statul are mult de muncă, deoarece sunt cazuri în care nu prea mai are ce lua de la evazioniști, fiindcă aceștia își vând bunurile înainte de a ajunge în instanță.

Back To Top