Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

UPG Ploiești găzduiește, astăzi, a XIV-a ediție a Târgului de Job-uri organizat în mod special pentru studenții săi. Angajatorii care și-au anunțat prezența au pregătit o ofertă adaptată specializărilor pe care le regăsim în universitatea ploieșteană.


Joi, 11 mai, de la ora 10.00, se dă startul unei noi ediții a Târgului de Job-uri organizat Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Prahova şi cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova.
Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Studenţilor și reunește 28 de firme care vin cu o ofertă bogată. Studenții, unii dintre ei absolvenți peste numai câteva luni, vor avea de ales între aproximativ 560 de locuri de muncă selectate special astfel încât să corespundă pregătirii lor, în cadrul facultăţilor și programelor de studii din universitatea ploieșteană. Astfel, sunt puse la bătaie job-uri din domenii precum petrol şi gaze, mecanic, automatizare, domeniul economic şi financiar-bancar, construcții-instalații, IT, turism.
De asemenea, pentru cei interesați să ia contact, din timpul studiilor, cu ceea ce înseamnă activitatea într-o companie, vor fi disponibile şi numeroase poziţii de internship plătit.

 

Back To Top