Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Primele utilaje au apărut la km 0 al A3 București - Ploiești în această sătpămână, după ce ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ștefan Ioniță, i-au chemat pe constructori să dea socoteală.


Într-un comunicat de vineri al Ministerului Transporturilor se arăta că ministrul a constatat o mobilizare deficitară, iar conducerea CNAIR a decis să îi trimită constructorului o înștiințare de remediere. De asemenea, autoritățile anunțau că firma va fi penalizată pentru slaba mobilizare. "Este inadmisibil să nu găsim muncitori la lucru, în condițiile în care avem termene de respectat. Nu pot accepta această lipsă de implicare din partea constructorilor și susțin luarea unor măsuri extreme, pentru ca această situație să fie remediată. Nu mă voi opri aici. Vreau să fie toți conștienți că în orice moment mă voi deplasa pe șantiere să inspectez situația lucrărilor", a spus Răzvan Cuc.
Luni, autoritățile le-au transmis un ultim mesaj constructorilor. "Vă rog să luați foarte în serios ceea ce vă spun. Este un ultimatum. Statul român este un partener onest. Eu nu voi tolera nicio scuză în cazul în care nu vă faceți treaba. Dacă vă blocați undeva vă rog să comunicați CNAIR, pentru rezolvarea situațiilor apărute. Eu am cerut și colegilor de CNAIR să fie eficienți. Aveți termene, vă rog faceţi-vă treaba la timp. Eu personal voi inspecta derularea lucrărilor, pentru că infrastructura rutieră este un sector prioritar", a declarat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.
"Acolo unde există front de lucru să se opereze la capacitate maximă. Iar unde sunt probleme, acestea să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt, respectiv două săptămâni și nu în șase luni de zile. Important este ca proiectele să fie bine realizate, problemele tehnice să fie asumate și rezolvate. Astfel, cine greşeşte, trebuie să și remedieze", a cerut Ștefan Ioniță, directorul general al CNAIR.
Cel puțin deocamdată, mesajul lor pare să fi ajuns la firmele vizate. Utilizatorii forumului PeUndeMerg au sesizat, în aceste zile, că primele utilaje au apărut la km 0 al Autostrăzii București - Ploiești, acolo mai este de finalizat un sector de 3,3 km.
Contractul, în valoare de 129,18 milioane de lei, fără TVA, finanțat de la bugetul de stat, a fost câștigat de Asocierea Aktor - EuroConstruct Trading 98, care nu prea mai are cum să tragă de timp, având în vedere că termenul de finalizare a lucrărilor este noiembrie 2017.

 

Back To Top