Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

În cadrul şedinţei de Consiliu Local Ploieşti s-a dezbătut achiziţionarea unui sistem electronic de dirijare şi ordonare a populaţiei care vine să plătească taxele şi impozitele locale. Aparatul a fost lăsat în urmă cu 4 luni de către o firmă din Focşani cu titlu gratuit pentru a fi probat. În această perioadă, sistemul şi-a dovedit eficienţa, drept pentru care SPFL Ploieşti a cerut acum o rectificare de buget în valoare de 750 de milioane lei vechi pentru achiziţionarea acestui sistem care nu mai ţine ploieştenii la coadă la plătirea impozitelor. Sistemul electronic de dirijare şi ordonare este format dintr-un sistem touch scrren şi dintr-unul cu buton de comandă şi eficientizează timpul de aşteptare al contribuabilului care beneficiază de serviciile instituţiei, cât şi timpul de răspuns al funcţionarului public de la ghişeu într-o atmosferă degajată.
„Oamenii sunt încântaţi de sistem şi de aceea ne-am gândit că ar fi bine să-l achiziţionăm. Era şi varianta închirierii, dar ar fi costat mai mult pe termen lung decât este aparatul. după ce ni se vor aloca bani vom face procedura de achiziţie, dar noi am mai pus pe site şi nicio firmă nu ne-a contactat. Se pare că firma din Focşani este singurul ofertant”, ne-a declarat şeful SPFL Ploieşti, Ion Marina.

Back To Top