Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Indicele bursier Dow Jones a avut luni o scădere de 1.175 de puncte, cea mai mare după criza financiară din anul 2008. Aceeași tendință s-a înregistrat la bursele S&P 500 şi Nasdaq.

Indicele bursei americane Dow Jones a scăzut luni cu 4,6% (1.175 de puncte), închizând sesiunea la nivelul de 24.345,75, după cea mai mare scădere din septembrie 2008 încoace. Atunci, valoarea acestuia pierduse 777,8 puncte, ca urmare a respingerii unui plan de asistenţă financiară destinat sistemului bancar din Statele Unite, scrie Mediafax.
Și valoarea indicelui S&P 500 a înregistrat luni o scădere de 3,8%, iar Nasdaq a piedut 3,7% din valoare, potrivit BBC News, citat de aceeași agenție.
Scăderile la bursele din SUA au intervenit după luni la rând în care nivelul a crescut, evoluție care a alimentat speculaţii privind supraevaluarea activelor companiilor.
Ca urmare a celor întâmplate luni, Casa Albă și-a exprimat preocuparea, dar totodată încrederea că economia este solidă.
Marți dimineață, Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere şedinţa de marţi, în ton cu restul burselor europene, după căderile de pe piețele americane și asiatice.
Foto: euronews.com

Back To Top