Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunțat, duminică, la un post central de televiziune, că de anul viitor Declarațiile Unice vor fi depuse on-line, pentru reducerea costurilor. În același timp, însă, instituțiile vor trebui să aibă oameni care să-i ajute pe contribuabili.

Potrivit din martie 2019, toate Declarațiile Unice  vor fi depuse on-line, dar contribuabilii vor putea apela la sprijinul persoanelor pe care Direcțiile de Finanțe și primăriile le vor desemna în acest scop. Ministrul de Finanțe a anunțat că va exista și o aplicație pentru mobil, pentru a completa Declarația Unică, că va fi introdusă o bonificație de 10% la completarea on-line, iar parolele vor fi trimise la domiciliul contribuabilului.

"Cele şapte declaraţii se comasează într-una singură şi se depune la un singur termen. Este o singură pagină. Am estimat un milion de contribuabili care trebuie să depună această declaraţie. Un singur termen de depunere, un singur termen de plată. Se schimbă câteva lucruri esenţiale: devii asigurat medical la momentul în care depui formularul şi nu la momentul în care plăteşti. Îţi asumi că eşti asigurat medical. Am căutat să evităm o alte numere", a declarat ministrul duminică seară.

În 2018, termenul pentru declarațiile pe 2017 și estimările pe anul în curs vă fi 15 iulie, iar din 2019 el va fi 31 martie (VEZI DETALII).

Persoanele care vor achita integral până la 15 iulie 2018 obligaţiile fiscale datorate vor avea o reducere de 10%, iar pentru plata acestora până la 30 septembrie 2018 reducere va fi de 5%.

Dacă Declaraţia Unică se depune pe suport de hârtie, reducerile sunt de 5%, dacă obligaţiile fiscale sunt plătite până la 15 iulie, şi de 2% dacă vor face plata până la 30 septembrie.

"Toţi vor fi on-line în 2019. Cine nu ştie, nu poate, va fi sprijinit. Dar nu putem să lăsăm două sisteme. Pentru care sunt costuri de ambele părţi. Dacă este un contribuabil care vrea să vină la ghişeu, noi avem costuri", a declarat Teodorovici.

Șapte declaraţii actuale vor dispărea şi vor fi comasate în Declarația Unică. Este vorba despre D200 - veniturile realizate din România, D201 - veniturile realizate din străinătate, D220 - venitul estimat/norma de venit, D221 - norme de venit - agricultura, D600 - venitul bază pentru CAŞ, D604 - stabilire CASS persoane fără venit, D605 - stopare CASS persoane fără venit.

Back To Top