Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

NESCAFE_Dolce_Gusto_la_OMVClienții OMV pot achiziționa sistemul de băuturi și accesoriile NESCAFE® Dolce Gusto® la prețuri reduse cu până la 46%

Mecanism accesibil de colectare a punctelor bonus
Promoția se desfășoară în perioada 7 iulie – 4 octombrie 2011

Între 7 iulie și 4 octombrie 2011, cumpărăturile la OMV aduc clienților puncte bonus și posibilitatea de a achiziționa sistemul de băuturi și accesoriile NESCAFE® Dolce Gusto® la prețuri reduse cu până la 46%, în toate stațiile OMV din România. Colecția include șase produse elegante, de cea mai bună calitate. În afară de designul deosebit, toată gama de sisteme de băuturi NESCAFE® Dolce Gusto® se distinge prin presiunea profesională de 15 bari, care are ca rezultat mai multă spumă și o cafea mai cremoasă.

Noua promoție se adresează tuturor clienților care achiziționează produse și servicii din stațiile OMV în perioada 7 iulie – 4 octombrie 2011. La fiecare 50 de lei cheltuiți la o singură tranzacție pentru autoturisme, clienții primesc un autocolant cu un punct bonus și talonul de participare la promoție. Mai mult, pentru fiecare alimentare de minim 50 de lei cu motorină OMV MaxxMotion Diesel sau benzină OMV MaxxMotion 100, se va acorda un număr dublu de puncte bonus. În cazul camioanelor, valoarea minimă a tranzacției este de 200 de lei.

Pentru fiecare 10, 15 sau 20 de puncte colectate în perioada promoției, clienții OMV beneficiază de o reducere de 45% la cumpărarea sistemului de băuturi NESCAFE® Dolce Gusto® Melody 2 și de până la 46% la accesoriile Dolce Gusto®: set cești espresso sau cappuccino în modele disponibile exclusiv la OMV, set lingurițe espresso sau cappuccino, suport pentru depozitarea capsulelor.

Astfel, la colectarea a 20 de puncte pe talon, clienții pot cumpăra sistemul NESCAFE® Dolce Gusto® Melody 2 cu doar 299,99 lei, față de 550,00 lei, beneficiind de o reducere de 45% față de prețul de la raft. Sistemele de băuturi NESCAFE® Dolce Gusto® reprezintă soluția practică și rapidă pentru realizarea a numeroase preparate din cafea, dar și a îndrăgitelor băuturi pe bază de cacao pentru cei mai mici membri ai familiei.

„Ca de fiecare dată, OMV vine în sprijinul generației moderne, active, cu o ofertă atractivă și produse utile, de cea mai bună calitate. Prin această campanie, clienții noștri beneficiază de prețuri foarte avantajoase la sisteme și accesorii pentru prepararea și servirea cafelei, unele dintre acestea fiind comercializate în exclusivitate la OMV”, a spus Rainer Schlang,  Director General OMV Petrom Marketing.

Back To Top