Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Reprezentanții companiei AdePlast au anunțat, marți, într-un comunicat de presă, trecerea în neființă a fondatorului societății, Marcel Bărbuț.

În mesajul făcut public în cursul zilei de marți, reprezentanții companiei dau asigurări că acest eveniment nu va influența activitatea AdePlast.

"Cu profund regret şi adâncă durere, va aducem la cunoștință ca sâmbătă, 09.02.2019, ne-am luat rămas bun de la domnul Marcel Bărbuț, fondatorul AdePlast SA, a cărui pierdere o deplângem cu toții.

Cu siguranță lipsa acestuia va fi puternic resimțită de toți cei care l-au cunoscut.

Domnul Marcel Bărbuț a conturat o strategie clară pentru companie, iar familia și echipa de management este determinată să continue pe această cale și să îi onoreze moștenirea, fiind pe deplin responsabili de activitățile de zi cu zi. Astfel, vă asigurăm că nu va exista un impact direct asupra operațiunilor companiei și suntem deschiși să răspundem oricăror preocupări specifice.

Sperăm să fiți în continuare alături de noi astfel încât să depășim împreună aceste moment extrem de dureros și să continuăm ascensiunea AdePlast SA, îndeplinind visele domnului Marcel Bărbuț, care va rămâne mereu viu în amintirea noastră.

Dumnezeu să-l odihnească şi să-i lumineze calea!" au transmis reprezentanții AdePlast, prin comunicatul amintit.

Compania este unul dintre cei mai importanţi producători români de materiale de construcţii, investind, în ultimii 10 ani, peste 50 de milioane de euro în patru patru parcuri industriale moderne, la Ploiești, Oradea, Roman și Craiova.

Sediul central al companiei este în Prahova, la Corlătești.

Back To Top