Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

IKEA a anunțat că începe discuții cu nouă state, inclusiv România, pentru returnarea banilor primiți pentru șomajul tehnic, întrucât compania a fost afectată de cirza Covid-19 mai puțin decât arătau estimările inițiale.

 

Potrivit HotNews, discuțiile vor fi purtate Belgia, Croația, Republica Cehă, Irlanda, Portugalia, România, Serbia, Spania și SUA.

Tolga Oncu, managerul operațiunilor de retail la Grupul Ingka, principalul retailer Ikea, a declarat pentru Financial Timesc că estimările de la începutul crizei indicau o scădere cu 70-80% a afacerilor, dar acum cele 23 de magazine ale companiei s-au redeschis și au foarte mulți clienți.

 „Acum știm mai mult decât în februarie și martie, și este corect să ne întoarcem și să spunem: «Hei, mulțumim foarte mult că ne-ați ajutat în această perioadă dificilă și acum vrem să vedem cum putem înapoia ce am primit»", a spus Oncu pentru Financial Times.

Citiți mai multe pe hotnews.ro.

Back To Top