Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

xiaomi redmi 10 oferta smartphone emag
Categorie: Economic

Credeți că vă cunoașteți smartphone-ul? Mai gândiți-vă! Deși mulți dintre noi suntem practic lipiți de telefoanele noastre, știm surprinzător de puțin despre ele. Și multe dintre lucrurile pe care credem că le știm despre ele sunt doar mituri.

Iată 5 mituri comune despre smartphone-uri care pur și simplu nu sunt adevărate.

1. Încărcarea bateriei peste noapte vă va deteriora telefonul

Smartphone-urile sunt numite „inteligente” dintr-un motiv. De fapt, dispozitivele de astăzi sunt atât de inteligente încât știu când să oprească încărcarea automat - și se vor opri automat când vor ajunge în acel punct.

Așadar, deși este adevărat că acum câțiva ani supraîncărcarea telefonului i-ar fi putut deteriora bateria, astăzi - atâta timp cât utilizați un încărcător autorizat - telefonul dvs. nu se va deteriora, chiar dacă îl încărcați toată noaptea.

Merită să amintim faptul că toate bateriile de telefon mobil se află într-o stare de degradare constantă - deci niciuna nu va rezista pentru totdeauna. Cu toate acestea, încărcarea telefonului peste noapte nu va grăbi deteriorarea bateriei.

2. Setările automate de luminozitate economisesc baterie

La prima vedere, acest mit are sens. Când ecranul dvs. este mai puțin iluminat, dispozitivul dvs. va economisi energie. Setarea automată a luminozității permite telefonului să scadă iluminarea pentru a se potrivi condițiilor de mediu. Prin urmare, luminozitatea automată economisește energie.

Acest lucru nu este corect din cel puțin două motive. În primul rând, nu este întotdeauna adevărat că luminozitatea automată va reduce iluminarea. Puteți petrece mult timp într-un mediu bine luminat, ceea ce va crește luminozitatea și va consuma bateria.

În al doilea rând, chiar și într-un mediu întunecat, cantitatea de energie pe care senzorul de lumină o folosește (pe lângă puterea de procesare necesară pentru a analiza aceste date) va fi adesea mai mare decât puterea economisită prin reglarea automată.

3. Puteți să închideți aplicațiile de fundal pentru a economisi bateria

Și acest mit pare să aibă mult sens. Dacă telefonul dvs. rulează mai multe aplicații în fundal, atunci dispozitivul dvs. va folosi mai multă putere de procesare și va arde mai multă baterie, nu?

Nu chiar. De fapt, atât Apple, cât și Android au anunțat public că închiderea aplicațiilor de fundal nu va face nimic pentru a vă economisi bateria. Acest lucru se datorează faptului că Android și iOS sunt ambele echipate cu algoritmi care închid automat aplicațiile atunci când trebuie, reîmprospătează sau deschid aplicații atunci când este necesar și plasează limite aplicațiilor care utilizează o putere de procesare prea mare.

Acest proces se numește multi-tasking. Pentru producătorii de telefoane, este un lucru important și un domeniu pe care vor să îl îmbunătățească constant. Când deschideți și închideți continuu aplicații, interveniți în acest proces care, în cele din urmă, va folosi și mai multă baterie.

4. Mai mulți megapixeli înseamnă o poză mai bună

Ce este un megapixel? Este vorba de un milion de pixeli. Ca atare, o cameră cu o rezoluție de 12 megapixeli poate capta o imagine formată din 12 milioane de pixeli.

Mulți oameni - inclusiv producătorii de smartphone-uri - vorbesc despre megapixeli ca fiind principalul indicator al cât de bună este o cameră. Cu toate acestea, în zilele noastre, calitatea pixelilor este mult mai importantă.

Cu alte cuvinte, un telefon Xiaomi cu o cameră de 12 megapixeli cu pixeli de înaltă calitate va face fotografii mai bune decât o cameră de 15 megapixeli cu pixeli de calitate scăzută. Mai mult, pixelii de cea mai înaltă calitate sunt destul de mari, ceea ce înseamnă că pot fi înghesuiți mai puțini într-o singură imagine.

Așadar, data viitoare când vă cumpărați un telefon Xiaomi, amintiți-vă, mai mulți megapixeli nu înseamnă neapărat fotografii mai bune.

5. Wi-Fi-ul gratuit este sigur

Pentru mulți dintre noi, oferta de Wi-Fi gratuit poate fi incredibil de atrăgătoare - mai ales atunci când călătorim sau ne aflăm în afara rețelei noastre obișnuite.

Dar ceea ce poate nu știți este că rețelele Wi-Fi gratuite sunt de obicei deschise și, prin urmare, sunt vulnerabile la atacurile cibernetice. Un astfel de atac are loc, de exemplu, atunci când un hacker transmite și, eventual, modifică comunicarea dintre două părți care cred că comunică între ele.

Din această cauză, este o idee bună să evitați conexiunile Wi-Fi publice - în special hotspoturile Wi-Fi. Hotspoturile nu necesită autentificare pentru a stabili o conexiune la rețea, ceea ce le face ideale pentru hackerii care doresc să aibă acces fără obstacole la dispozitivele nesecurizate, care utilizează aceeași rețea. Dacă trebuie să utilizați o rețea Wi-Fi publică, utilizați întotdeauna o rețea privată virtuală (VPN) pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate.

Back To Top