Categorie: Economic

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud Muntenia, organizaţie dedicată antreprenorilor cu vârste sub 40 de ani din cele şapte judeţe ale regiunii, s-a lansat oficial, joi seară, printr-un eveniment organizat în Ploieşti şi la care au luat parte 120 de persoane din mediul de afaceri sau administraţie.

Asociația a luat naștere la inițiativa a 15 membri fondatori ce vin cu experiență relevantă din calitatea lor de specialiști, profesori, experți și doctori în domenii precum juridic, financiar, contabilitate, comunicare, vânzări și producție şi îşi propune să vină în sprijinul tinerilor întreprinzători cu acțiuni clare și informații complete din spectrul antreprenorial-legislativ.

Premieră în regiunea Sud Muntenia

La evenimentul desfăşurat joi în Ploieşti au luat parte Ovidiu Nicolescu – președinte de onoare al CNIPMMR; Liviu Rogojinaru – director de cabinet în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului; Cristian Apostol – vicepreședinte al Consiliul Județean Prahova; George Brezoi – director al Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții si Promovarea Exportului Sud-Muntenia; Alexandru Vane – subprefect al Județului Prahova; Alexandra Petre – director de Comunicare, Marketing si PR al Camerei de Comerț și Industrie Prahova; Andrei Calin – președinte PTIRSM; Daniel Uritu – președinte executiv PTIR; Cristian Ignea, Florin Duma, Maria Stoian, Marian Costea, Olimpia Doru, Mariana Manucu – președinți ai structurilor teritoriale din regiunea Sud Muntenia ale CNIPMMR. Discuţiile au vizat în special oportunităţile disponibile pentru obţinerea de finanţări nerambursabile sau linii de credit şi posibilităţile de expansiune a afacerilor.

"Ne bucurăm că am reuşit, pentru prima dată în istorie, să înfiinţăm o asociaţie patronală dedicată antreprenorilor sub 40 de ani din regiunea noastră. Astfel, în urma acestui eveniment, suntem 100 de firme care ne-am adunat sub aceeaşi umbrelă. Împreună putem fi o forţă", a declarat secretarul PTIRSM, Radu Simionescu.

Back To Top