Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

aniversare 8 ani afi ploiesti premii
Categorie: Economic

În perioada 2 – 10 octombrie, cumperi și câștigi premii garantate la AFI Ploiești!

Clienții care fac cumpărături de minimum 100 lei și prezintă bonul la info desk în ziua achiziției, primesc un talon răzuibil ce ascunde unul dintre premiile oferite de brandurile partenere: CCC, Cropp, Cupio, Douglas, Hoco, Kenvelo, L’Atelier des Fleurs, Lee Cooper, Lego, My Geisha, Optiblu, Pupa, Sinsay, SMYK, Timeout, Xpert Beauty. Detalii în regulamentul disponibil pe www.afi-ploiesti.ro.

De 8 ani AFI Ploiești le oferă ploieștenilor nu doar o experiență completă de cumpărături în tendințe pentru întreaga familie, ci și opțiuni diverse pentru petrecerea timpului liber: cinematograf, loc de joacă pentru copii, cafenele și restaurante pentru toate gusturile.

În ultimul an, AFI Ploiești a diversificat mix-ul de chiriași, aducând și mai multe brand-uri îndrăgite de ploieșteni: Pupa, Cupio, My Geisha, Mango, Pepco sau extinzând magazine ale celor mai iubite branduri: eMAG, Cărturești, Deichmann, Cropp, Sinsay, Colin’s sau Samsonite.

Stai cu ochii pe AFI Ploiești în această toamnă FUNtastică pentru că surprizele plăcute și premiile cool sunt nelipsite.

#8ANIdeAFIPloiesti

Back To Top