Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

magazin ikea pallady bucurești
Categorie: Economic

Ikea va majora preţurile produselor din magazinele sale din întreaga lume, în medie cu 9%, din 2022. Scumpirile sunt cauzate de problemele de transport şi din lanţurile de aprovizionare.

Ingka Group, care deţine 90% din magazinele de mobilă Ikea, a transmis, printr-un comunicat citat de AFP şi Reuters, că majorarea va fi î medie de 9%, dar va fi resimțită în special în America de Nors și Europa, scrie Agerpres.  Preţurile mai ridicate sunt cauzate de majorarea costurilor de transport şi a celor cu materiile prime.

Creşterea medie globală a preţurilor în magazinele Ikea va fi de 9%, dar variază de la ţară la ţară, din cauza inflaţiei, a furnizorilor locali şi a dificultăţii de transport.

Anterior, cel mai mare retailer de mobilier din lume anunţase că va lua în leasing mai multe vapoare, va cumpăra containere de transport şi va redirecţiona bunurile între depozitele sale pentru a atenua perturbările din lanţurile de aprovizionare. Acum, retailerul suedez a admis că va trebui să transfere o parte din costurile cu majorarea preţurilor la transport şi materii prime către clienţi, deoarece se aşteaptă ca turbulenţele să continue, mai notează sursa citată.

Două magazine Ikea în România

Ikea a inaugurat primul magazin din România în martie 2007, acesta fiind al 253-lea al rețelei. În iunie 2019 a fost deschis și magazinul de pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală, o investiţie de 90 de milioane de euro.

VEZI ȘI: IKEA a anunțat că vrea să returneze banii pentru șomaj tehnic primiți de la buget

Back To Top