Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

majorare salariul minim bani
Categorie: Economic
  • Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că Executivul negociază cu mediul de afaceri creșterea salariului minim pe economie.
  • Majorarea ar urma să fie aplicată din ianuarie.

Modificarea privind salariul minim pe economie este, deocamdată, la stadiul de negociere, a anunțat ministrul Muncii, Marius Budăi, într-o intervenție la Antena 3.

"Trebuie să găsim o soluție de majorare a salariului pentru că situația este extrem de complicată. Până la sfârșitul anului mi-am propus să am această discuție cu partenerii sociali astfel încât de la 1 ianuarie să intre în vigoare, dacă găsim o soluție să fie o majorare a salariului minim”, a declarat ministrul.

VEZI ȘI: Miniștrii din UE au picat de acord privind salariul minim european. Directiva ar însemna venituri mai mari pentru 1,5 milioane de români

În ceea ce privește pensiile, Budăi a spus că "9,4% este un procent antiromânesc care contribuie la sărăcirea seniorilor României" și că în analiza făcută nu a găsit nicăieri o asemenea plafonare cu cheltuielile sociale. “Suntem în dinamică cu discuțiile cu Uniunea Europeană”, a mai anunțat ministrul.

Back To Top