Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

contract zero ore laura moagher
Categorie: Economic
  • O propunere legislativă care va intra în dezbaterea Senatului urmărește să completeze Codul muncii cu un articol referitor la reglementarea a ceea ce înseamnă “contractul de zero ore”.
  • “Printr-un astfel de contract se urmărește rezultatul orelor de muncă, nu numărul de ore lucrate”, explică inițiatorii proiectului.

Senatorul de Prahova Laura Moagher se numără printre semnatarii proiectului care propune ca angajatorii să aibă “posibilitatea de a angaja, în cazurile și în condițiile prezentului cod, personal salariat cu contract de zero ore, munca fiind prestată doar la cererea angajatorului”.

“Contractul de zero ore este acel contract prin care angajatorul nu este obligat să presteze un număr minim de ore pe săptămână, iar angajatul poate să nu accepte munca în momentul în care i se cere, programul de muncă fiind în întregime flexibil”.

VEZI ȘI: Angajații care au contracte part-time, obligați să depună lunar o declarație pe propria răspundere

Drepturile salariale ar urma să fie acordate proporțional cu timpul efectiv lucrat.

Inițiatorii proiectului au explicat, în expunerea de motive, că “printr-un astfel de contract se urmărește rezultatul orelor de muncă, nu numărul de ore lucrate”, iar “modelul acesta de contract oferă beneficii clare precum flexibilitatea, plata în funcție de numărul de ore muncite și alte drepturi asociate contractului standard de muncă”.

VEZI ȘI: Laura Moagher: “Pentru prima dată după 1990 se va realiza o centralizare informatică, la nivel național, referitoare la copiii aflați în situații de risc și la familiile vulnerabile”

Back To Top