Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

euro
Categorie: Economic

 

• Jumătate din cifra de afaceri totală din România este realizată de 2.000 de firme mari.
• Microîntreprinderile, cu 13% contribuţie la afaceri, generează o treime din profit.

În România sunt 2.000 de companii mari – firme cu afaceri de peste 50 de milioane de euro şi peste 250 de angajaţi. Ele reprezintă 0,2% din universul de companii, dar generează 52% din cifra de afaceri, o treime din profit şi angajează o treime din numărul de angajaţi din companii.

CITEȘTE ȘI: Laura Moagher, printre inițiatorii proiectului care propune introducerea contractului de zero ore în Codul muncii

Primele rezultate extrase din datele anului 2021, al doilea an marcat de pandemia de COVID-19, arată rezultate în creştere pentru întregul univers de companii, dar şi o consolidare a afacerilor realizate de firmele mari, cele care dictează tendinţele din economie, relatează Ziarul financiar.

Din aproape 2.000 de miliarde de lei (410 miliarde de euro) cifră de afaceri totală din 2021, peste jumătate - 1.035 miliarde de lei (210 miliarde de euro) este generată de cele mai mari 2.000 de companii din România.
Firmele care intră în această categorie au o cifră de afaceri anuală de peste 50 milioane de euro şi mai mult de 250 de angajaţi.
Sursa: Ziarul financiar

CITEȘTE ȘI: Angajații care au contracte part-time, obligați să depună lunar o declarație pe propria răspundere

 

Back To Top