Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cinema city
Categorie: Economic

 

• Cineworld din Marea Britanie, al doilea cel mai mare lanţ de cinematografe din lume, proprietarul Cinema City, a depus actele pentru insolvenţă în SUA.
• Compania speră să rezolve problemele până la finalul primului trimestru al anului viitor.

Cineworld din Marea Britanie, al doilea cel mai mare lanţ de cinematografe din lume, a depus actele pentru insolvenţă în SUA, unde deține lanțul Regal Cinema, în încercarea de a se restructura, scrie The Guardian.

Grupul operează 751 de cinematografe, dintre care peste 500 în Statele Unite, peste 100 în Marea Britanie şi Irlanda şi altele în Europa şi Israel. Compania are peste 28.000 de angajați. Cineworld deţine lanţul CinemaCity din România unde a ajuns la 28 de multiplex-uri și 255 de săli.

Cineworld a precizat într-un comunicat că a cerut insolvenţa sub protecţia „Chapter 11” în SUA, ceea ce presupune o restructurare supravegheată care oferă companiilor timp pentru a negocia cu creditorii pentru a ajunge la o înţelegere privind reducerea datoriilor.

CITEȘTE ȘI: Maristar Com, constructorul român care a reabilitat podul de la Cernavodă, implicat și în imobiliare, lansează cea mai mare investiție a sa

Compania speră să iasă din reorganizare în primul trimestru al anului 2023. Pe bursa din Londra, acțiunile Cineworld au scăzut cu 87% de la începutul anului.

Lanțul de cinematografe se află pe locul doi ca mărime în lume, dar în prezent are 1,94 miliarde de dolari fianțare de la creditori și un total al datoriilor de aproximativ 9 miliarde de dolari. Conform analiștilor, preluarea Regal de către Cineworld, în 2018, este cea care a adus prea multe datorii, deoarece lanțul nu a putut rezista astfel în timpul pandemiei.

Mai mult pe zf.ro

CITEȘTE ȘI: Scumpirea laptelui va duce la creşterea prețului brânzeturilor

Back To Top