Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

afaceri
Categorie: Economic

 

• În acest an au fost semnate, în România, 180 de tranzacţii cu o valoare cumulată care merge spre 4 miliarde de euro.
• Topul celor mai mari afaceri din 2022 arată că, pe piața națională, există, în continuare, tranzacții mari. Iată care sunt acestea.

Potrivit unei analize a publicației Ziarul Financiar, cele mai mari tranzacţii ca valoare sunt achiziţia de către Romgaz a participaţiei Exxon din perimetrul Neptun Deep, transferul proprietăţii uzinei Ford de la Craiova de la americani către turci şi vânzarea a 4% din Petrom de către FP pe bursă.

Pe piaţa din România, în acest an, au fost semnate deja 180 de tranzacţii cu o valoare cumulată ce merge spre 4 mld. euro, arată o analiză a sursei citate.

CITEȘTE ȘI: Romsilva scoate la vânzare mai mult lemn de foc pentru populație

Informaţiile strânse de la jucătorii din piaţă arată că piaţa de fuziuni și achiziții rămâne efervescentă în pofida contextului economic marcat de inflaţie, de dobânzi în creştere şi de situația geopolitică, încărcată de un război la graniţă şi cu relaţii întrerupte între Europa şi Rusia.

Este interesant de remarcat că există în continuare tranzacţii mari – şase tranzacţii având o valoare comunicată de peste 100 de milioane de euro. Este vizibilă însă o efervescenţă crescută mai ales în zona medie a pieţei, acolo unde cumpărătorul plăteşte între 10 şi 50 de milioane de euro pentru o companie românească. Numărul mare de tranzacţii în acest segment arată de fapt o maturitate a pieţei locale de M&A.
Mai multe pe: zf.ro

CITEȘTE ȘI: Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs are loc vineri, 15 septembrie

Back To Top