Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

blue air
Categorie: Economic
  • Premierul Nicolae Ciucă a confirmat, vineri, informațiile vehiculate în ultimele două zile, potrivit cărora există suspiciuni privind legalitatea blocării conturilor Blue Air.
  • Corpul de Control al prim-ministrului a fost trimis să facă verificări.

Premierul a comentat, vineri, cazul Blue Air, confirmând ipoteza privind o posibilă blocare ilegală a conturilor companiei Blue Air de către AFM. Acesta a admis că există suspiciuni şi de aceea a trimis Corpul de Control, pentru a identifica adevăratele cauze ale acestei situaţii.

”Exact cum am menţionat de la început, pe de o parte ne asigurăm că cetăţenii trebuie să beneficieze de sprijinul statului atunci când se găsesc în faţa unor asemenea situaţii şi, pe de altă parte, cei care au greşit trebuie să plătească pentru ce au făcut”, a spus Ciucă, citat de News.ro.

“Având în vedere suspendarea activității de transport aerian de pasageri din perioada 6 septembrie – 9 octombrie 2022, vă informăm că numărul total de pasageri afectați de anulările zborurilor în această perioadă este de aproximativ 230.000, reprezentând aproximativ 77.000 rezervări bilete de călătorie.

Rambursarea tuturor sumelor datorate pasagerilor pentru biletele achiziționate depinde esențial de reluarea operațiunilor și a activității de vânzare a Blue Air, și, așa cum am precizat în comunicările anterioare, un alt factor esențial este aportul în numerar adus de unul dintre cei doi investitori cu care ne aflăm în discuții.

(...) În ultimele zile au fost create peste 17.500 de portofele electronice, totalizând 1.900.000 EUR, iar pasagerii care au ales această opțiune vor putea folosi sumele în vederea achiziționării de bilete imediat ce vom activa procesul de vânzare” este anunțul făcut de reprezentanții companiei într-un comunicat transmis în cursul zilei de joi.

VEZI ȘI: În ce condiții primesc banii înapoi clienții Blue Air afectați de anularea zborurilor

Back To Top