Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gaze
Categorie: Economic

 

• România a atins, sâmbătă, un grad de umplere a depozitelor de gaze de 80% din capacitatea totală.
• Stocarea gazelor în depozite va continua până la 30 octombrie.

România a atins, sâmbătă, un grad de umplere a depozitelor de gaze de 80% din capacitatea totală, potrivit datelor furnizate pentru Agerpres de către Transgaz.
Stocarea gazelor în depozite va continua până la 30 octombrie. Gradul de 80% reprezintă pragul minim aprobat pentru România în noul regulament al Comisiei Europene.

CITEȘTE ȘI: Corpul de Control al premierului face verificări în cazul Blue Air. AFM, suspectată că ar fi blocat ilegal conturile companiei

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat miercuri, că la nivelul Uniunii Europene stocurile comune de gaze au ajuns la 84%.
„Prietenii noştri din ţările baltice au depus eforturi uriaşe pentru a pune capăt dependenţei lor de Rusia. Dependenţa de combustibilii fosili din Rusia are un preţ mult mai mare. Trebuie să ne debarasăm de această dependenţă în întreaga Europă. Am convenit aşadar să constituim stocuri comune. Am ajuns deja la 84%: mai mult decât obiectivul pe care ni l-am fixat”, a spus von der Leyen.

Mai mult pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: O nouă eră a investițiilor: Orientare pe digitalizare și recalificare

Back To Top