Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pompă motorină benzină
Categorie: Economic
  • Compensarea prețului la carburanți, cu 50 de bani pe litru, expiră la finalul lunii septembrie.
  • Coaliția ar avea în vedere prelungirea măsurii pentru cel mult trei luni.
  • Pe durata prelungirii, compensarea ar urma să fie acordată numai pentru motorină.

Compensarea prețului la motorină și benzină, cu 0,5 lei/litru, va mai fi acordată până la 30 septembrie. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat în luna august că, la finalul intervalului, va exista o analiză privind aplicarea măsurii, iar în funcție de concluzii vor fi luate alte măsuri.

Surse citate de Antena 3 spun că în Coaliție s-ar discuta despre o prelungire, cu cel mult trei luni, care va fi valabilă numai la cumpărarea de motorină. De asemenea, în cazul în care prețul acestui tip de combustibil va scădea în intervalul amintit, măsura va fi revocată înainte de termenul stabilit.

Mecanismul implementat în perioada 1 iulie – 30 septembrie are un caracter opțional. Benzinarii care au redus prețul cu 0,5 lei pe litru, inclusiv TVA, primesc de la stat 0,25 lei pe litru, sub formă de compensare cu dările pe care le au de plătit la rândul lor.

VEZI ȘI: Motorină și benzină mai ieftine cu 50 de bani/litru, timp de trei luni

 

Back To Top