Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

recesiune
Categorie: Economic

 

• Inflația globală a prețurilor alimentelor lovește în mod deosebit țările din Europa Centrală și de Est.
• Riscul unei recesiuni în zona euro a atins cel mai ridicat nivel de după luna iulie 2020, pe fondul înmulţirii îngrijorărilor că o criză energetică la iarnă va conduce la o diminuare a activităţii economice.

Germania, cea mai mare economie a Europei şi cea mai expusă ţară la reducerea livrărilor de gaze, ar putea să se contracte încă din trimestrul al treilea. Gospodăriile şi companiile din Europa se pregătesc pentru posibilitatea raţionalizării energiei după ce Rusia a redus livrările de gaze spre regiune şi în paralel se luptă cu o inflaţie record şi alte blocaje de aprovizionare. Potrivit economiștilor, riscul de recesiune crește pe măsura îngrijorărilor unei crize energetice. 

CITEȘTE ȘI: După 1 octombrie, statul ar mai putea compensa prețul doar pentru motorină

Sondajele privind activitatea în sectorul de business arată că aceasta a început să se contracte încă din luna iulie şi există puţine semnale de îmbunătăţire pe termen scurt. Riscul de recesiune crește dacă activitatea economică se diminuează. 
Inflaţia este aşteptată să ajungă la un vârf de 9,6% în ultimele trei luni ale anului, de aproape cinci ori peste obiectivul Băncii Centrale Europene.
Preşedintele BCE, Christine Lagarde, şi colegii săi au justificat majorarea semnificativă a dobânzilor prin hotărârea de a ţine sub control creşterea preţurilor, însă economiştii consideră că timpul a expirat pentru a lua astfel de măsuri.
Mai multe pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: ZIUA DE ADIO. Astăzi au loc funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Back To Top