Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salrom salina slănic
Categorie: Economic
  • Mina Slănic va fi dotată cu utilaje noi.
  • Salrom investește în echipamente pentru exploatările sale de sare, o măsură care vine inclusiv pe fondul numărului mare de comenzi primite pentru acest sezon.
  • Conducerea companiei spune că societatea a ocupat locul Donbasului pe piaţa din Europa Centrală şi de Est.

La Salina Slănic vor ajunge un concasor și o combină automatizată de extracție, în campania de retehnologizare derulată de Salrom.

“Una dintre cele mai importante achiziţii este o combină automatizată de extracţie a sării (în valoare de 18,9 milioane lei) care a fost deja coborâtă în mina de la Praid şi urmează a fi pusă în funcţiune. Va urma achiziţia unei alte combine similare, ce va fi trimisă către Salina Slănic Prahova. Alte investiţii majore sunt: modernizare reţele tehnologice transport (12,83 milioane lei), un nou flux de măcinare la Dej (2,76 milioane), un concasor la Prahova şi o centrifugă pulsatorie la Cacica, fiecare în valoare de peste un milion de lei”, informează un comunicat al companiei.

Achizițiile pentru mina Unirea au fost anunțate încă din primăvară, cu prilejul unei vizite în Prahova a ministrului Economiei.

VEZI ȘI: Investiții importante la Salina Slănic, inclusiv pentru achiziționarea unui lift și extinderea exploatării

Avalanșă de solicitări, pentru iarna 2022 – 2023

Potrivit sursei citate, Societatea Naţională a Sării (Salrom SA) a ocupat şi locul lăsat liber de Regia Sării din Donbas (Ucraina) pe piaţa din Europa Centrală şi de Est. Ungaria a contractat, numai pentru acest an, 200.000 de tone de sare pentru deszăpezire, pentru care va achita 10,2 milioane de euro. Totalul exporturilor de sare în Ungaria va depăşi, în 2022, 27 de milioane de euro, cu 10 milioane mai mult decât în 2021.

Creşteri semnificative ale exporturilor de sare românească se înregistrează, în 2022, şi în Slovacia - peste 82.000 de tone (de patru ori mai mult decât în 2021), Republica Moldova şi Bulgaria. De asemenea, a crescut cantitatea livrată către Polonia.

O dată cu exporturile, Salrom SA a crescut producţia pentru piaţa internă, cu peste 100.000 de tone faţă de cantităţile livrate în anii anteriori, ceea ce a dus la dublarea veniturilor.

"Se lucrează, în două, chiar şi în trei schimburi, pentru a putea onora contractele pe care le-am încheiat", a declarat Dan Dobrea, directorul societăţii.

Back To Top