Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

seceta culturi uscate
Categorie: Economic

 

• Peste 600.000 de hectare de culturi din 38 de judeţe au fost afectate de secetă, a anunţat Ministerul Agriculturii.
• Pe terenurile afectate, au fost distruse culturi de toamnă, dar și unele de primăvară.
• Ministrul Agriculturii a anunțat că, în curând, producătorii vor putea accesa împrumuturi fără dobânzi și comisioane pentru afacerile lor, având în vedere „necazurile prin care au trecut în perioada aceasta de secetă pedologică”.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, suprafaţa totală afectată de secetă în acest an este de 604.832 hectare din 38 de județe.

Au fost afectate culturi de toamnă - grâu, triticale: 189.265 ha; orz, orzoaică, ovăz, secară 29.728 ha; rapiţă: 26.745 ha, precum şi culturi de primăvară: porumb (156.517 ha), floarea soarelui (79.977 ha), soia (11.720 ha), plante furajere (11.798 ha), relatează Ziarul Financiar.

Recent, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunțat că, în această săptămână, va fi emis actul normativ prin care agricultorii pot solicita împrumuturi bancare fără a plăti dobânzi şi alte comisioane.

CITEȘTE ȘI: Quiet quitting: Noua atitudine față de muncă a tinerilor

„Săptămâna viitoare voi prezenta public un act normativ extrem de important - Ordonanţa 99, care înseamnă un credit pentru toate categoriile de fermieri, atât producătorii de cereale şi producătorii de producţie primară, cât şi procesatorii, care au cale liberă spre bănci, fără a plăti comisionul de risc sau comisionul de administrare şi nici dobânzile la creditul respective”, a afirmat Daea, citat de dcnews.ro.
„Acest lucru este extrem de important pentru a putea realiza în România fiecare dintre fermieri ceea ce îşi propune, înţelegând aici şi planul de cultură, activitatea concretă în câmpuri şi în zootehnie. Sunt măsuri care mizează pe toţi producătorii, toţi fermierii, ştiindu-se necazurile prin care au trecut în perioada aceasta de secetă pedologică”, a mai spus Petre Daea.

CITEȘTE ȘI: Împrumuturi în euro pentru acoperirea deficitului bugetar

Back To Top