Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lidl program redus
Categorie: Economic
  • Lidl România ar intenționa să modifice programului de funcționare a magazinelor, în sensul reducerii acestuia cu până la două ore și jumătate.
  • Schimbarea trebuia să intre în vigoare luni, 26 septembrie, potrivit unui anunț publicat pentru scurt timp pe pagina oficială a rețelei.
  • Măsura ar fi avută în vedere pentru reducerea consumului de energie electrică.

Un comunicat publicat pe site-ul lidl.ro, la categoria “Diverse”, menționa, potrivit România TV, că “începând cu data de 26 septembrie orarul magazinelor se va modifica după cum urmează:

Luni - Sâmbătă

Programul de funcționare maxim va fi de 07:30 – 21:00 la nivel național

Magazinele care în prezent deschid după ora 07:30, respectiv închid înainte de 21:00, vor rămâne la programul existent

Duminică            

Programul de funcționare maxim va fi de 08:00 – 19:00

Magazinele care în prezent deschid după ora 08:00, respectiv închid înainte de ora 19:00, vor rămâne la programul existent”.

lidl program redus

Ulterior, anunțul a dispărut de pe pagina de internet oficială Lidl România.

Solicitați de economica.net să ofere un punct de vedere cu privire la acest anunț, reprezentanții rețelei nu au confirmat, nici nu au infirmat informația.

O discuție despre a se reduce programul de funcționare seara a apărut la nivelul asociațiilor din industrie, fiind ridicată în întâlnirile din cadrul Asociației Marilor Retaileri (AMRCR), însă nu toate lanțurile de magazine au fost de acord să aplice măsura propusă în vederea reducerii consumului de energie.

VEZI ȘI: ANRE a început controale inopinate la distribuitorii de energie electrică, după numeroasele sesizări privind facturi uriașe

 

Back To Top