Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

electricitate
Categorie: Economic

 

• Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din țară, la care statul are 70% din acțiuni, vrea să implementeze un program de reducere a consumului de electricitate și a lansat o licitație pentru achiziția de proiectoare și aplice LED, care vor înlocui produsele defecte.
• Guvernul vrea să demareze un program „Rabla” pentru becuri.

 

Licitația vizează semnarea unui acord cadru, iar valoarea totală estimată a contractului este de 245.000 de lei (fără TVA).
„Proiectoarele si aplicele LED contribuie la un consum redus de electricitate, cu până la 80% costuri mai mici decât vechile tipuri de proiectoare (LVM lămpi cu vapor de mercur)”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Contractul este împărțit în 2 loturi: primul vizează achiziția a maxim 275 de proiectoare LED, iar al doilea - maxim 180 de aplice LED, titrează hotnews.ro.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 octombrie 2022. În aceeași zi va avea loc și ședința de deschidere a ofertelor.

CITEȘTE ȘI: ANRE a început controale inopinate la distribuitorii de energie electrică, după numeroasele sesizări privind facturi uriașe

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că, la nivelul Coaliției, s-a decis ca Ministerul Mediului să demareze un program tip „rabla” de înlocuire a becurilor cu filament cu cele pe LED, care au un consum mai redus.

Ciucă a cerut miniștrilor să vină cu planuri de măsuri de reducere a consumului de energie electrică în instituțiile statului și a spus că una dintre decizii la nivelul Guvernului a fost ca iluminatul mural să fie oprit la ora 12 noaptea.
Sursa: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Curierii vor raporta la ANAF detalii despre cumpărătorii online care plătesc ramburs

Back To Top