Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

shrinkflation
Categorie: Economic

 

• Fenomenul shrinkflation se manifestă și în România: la aceiași bani, cantitatea de produs pe care îl găsim pe rafturile magazinelor este mai mică.
• Shrinkflation este o inflație mascată care afectează consumatorii din toată lumea.

În supermarket-urile din România a început o prectică pe care puțini cumpărători o sesizează: cantitatea unor unele produse este mai mica, deși obiectele sunt la același preț. Clienții nu se uită la gramaj, însă realizează diminuarea cantității atunci când constată că produsul se termină mai repede sau nu se mai satură cu același aliment care, până recent, era suficient pentru o masă. E o inflație mascată, numită shrinkflation, atrag atenția economiștii.

CITEȘTE ȘI: Romgaz intenționează reducerea consumului de electricitate

În SUA există în literatura economică fenomenul de shrinkflation de multă vreme. Adică o companie micșorează cantitatea produsului dar păstrează prețul. Consumatorii sunt astfel păcăliți, relatează hotnews.ro.

Retailerii nu recunosc această practică, pretind că nu apelează la ea sau că nu au date privind shrinkflation, dar cumpărătorii observă diferența.

Fenomenul gramajelor mai mici la același preț a ajuns să revolte clienții care observă și că, la aceiași bani, pot achiziționa mai puține produse. Unii au depus plângeri la autoritățile de protecție a consumatorilor, considerând asta ca fiind o hoție.
Cu toate acestea, stăpânirea fenomenului shrinkflation este dificilă.
Mai mult pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Curierii vor raporta la ANAF detalii despre cumpărătorii online care plătesc ramburs

Back To Top