Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

contracte de muncă noi
Categorie: Economic
  • Un proiect de lege care a primit deja vot favorabil în Senat propune introducerea, în legislația românească, a două noi tipuri de contracte de muncă.
  • Acestea ar urmări să facă mai flexibile relațiile de muncă în România.

Propunerea a fost detaliată de deputatul PNL Raluca Turcan, într-o postare pe pagina sa de Facebook în care spune că noile tipuri de contracte de muncă ar face "relațiile de muncă să fie mai simple, mai flexibile" și ar "face viața angajaților și angajatorilor mult mai ușoară".

Potrivit lui Turcan, în contractele de muncă atipice/la cerere “salariatul prestează activitate pentru și sub autoritatea angajatorului, la solicitarea acestuia, în zilele și în intervalul orar stabilite de către angajator, cu condiția înștiințării în scris a salariatului în termenul stabilit în contract, dar care nu poate fi mai mic de două zile lucrătoare anterioare începerii de către salariat a activității pentru care este solicitat.

Citiți și: Românii vor primi acces la REGES, pentru a obține on-line adeverințele privind vechimea în muncă

“Exemplu: Dacă ai un restaurant poți angaja personal doar pentru zilele în care ai evenimente sau sunt mai aglomerate”, spune Raluca Turcan.

Contractul de muncă cu mai mulți angajatori  permite unui salariat să încheie contracte de muncă pentru efectuarea aceluiași tip de activitate și cu același tip de atribuții, cu mai mulți angajatori. Ar exista un singur contract pentru mai mulți angajatori și mai puține acte birocratice.

“Un specialist IT care poate face același tip de activitate, de exemplu mentenanța calculatoarelor, pentru mai mulți angajatori. El va veni în zilele prestabilite la fiecare angajator, în funcție de nevoile acestuia. Astfel, nu va încheia 5 contracte de muncă cu fiecare angajat în parte, ci cu unul singur, iar angajatorul va câștiga și acesta din punct de vedere financiar, va plăti mai puține taxe la stat pentru același angajat”, a exemplificat deputatul.

Turcan a anunțat că inițiativa a trecut de votul senatorilor.

Foto ilustrație (Mediafax)

Back To Top